No SSO cookie

Tarani fara frontiere (44) - Taranca de Mall

voteaza
(0/ 0)
Tarani fara frontiere (44) - Taranca de Mall
Editoriale · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Daca am identificat Cocalarul de Mall, trebuia sa apara si Taranca de Mall, ca sa avem tabloul complet.

 
 

Vrei sa cunosti aceasta specie aparte? Tot ce trebuie sa faci este sa stai cateva ore, nu multe, langa parcarea pentru persoanele cu handicap din fata unui Mall. Am ales, intamplator, Baneasa Shopping City.

Filmul evenimentului se desfasoara extrem de simplu:
O demoazela intr-un impunator BMW X6 isi face aparitia. Desi sunt locuri berechet in parcarea de langa Mall, alege sa parcheze fix in fata, ca o veritabila taranca. Nu conteza ca si-a pus hardughia pe locurile destinate persoaelor cu handicap.

Mintenas isi face aparitia stewardul, care se baga usor in seama, fara a o leza verbal, sau fara a intreprinde vreo actiune.

Vazand ca e rost de "ciupeala", apare si reprezentantul firmei de paza. Nici acesta nu ia vreo masura, ba mai mult, alaturi de steward, par a-si dori sa-i tina si potiera daca e cazul, sau sa-i care demoazelei bagajele, daca ar fi avut vreunele.

Din masina coboara si progenitura tarancii. Impreuna, cele doua dive de Mall, una mare, una mica, purced catre magazine, fara a se sinchisi ca masina este pe un loc de parcare cu destinatie precisa.

Concluziile? O avea femeia vreun handicap. O fi mare masina si greu de manevrat. N-o avea permis de conducere. O strangeau pantofii. Nu stie sa merga pe tocuri. Sau pur si simplu este o taranca care bate la portile rubricii Tarani fara frontiere.
Oricum, pentru asa specimene avem si concursul dotat cu premii pe masura, unde puteti participa si voi.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0896 :: 17.79MB