No SSO cookie

Tarani fara frontiere (41): Si tie ti-a luat mamica strada?

voteaza
(0/ 0)
Tarani fara frontiere (41): Si tie ti-a luat mamica strada?
Editoriale · · 7 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ce ar fi daca pe toti ne-ar apuca strechea si ne-am parca pe unde ne vine la indemana?

 
 
Stiu, nu e nici primul si din nefericire nici ultimul. Si da, ca el mai sunt mii, multi dintre acestia, aici, in Bucuresti. Si totusi, nimeni nu face nimic impotriva lor. Acesti tarani si cocalari, care n-au elementarul bun simt de a cauta un loc de parcare in asa fel incat sa nu-i incurce pe ceilalti.

OK, o sa ziceti ca sunt subiectiv. Si ca deh, se grabea omul, ca are magazin acolo, sau ca avea ceva de cumparat, sau alte scuze d'astea de circumstanta, care sa mascheze de fapt evidenta: e un nesimtit. Cineva care se parcheaza fix in coltul intersectiei este un taran nesimtit. Punct. Si evident,  Taran Fara Frontiere!
Trebuie sa argumentez asta? Pai legal e... ilegal. Legea stipuleaza clar ca nu ai voie sa-ti lasi masina la mai putin de 5 metri de coltul celei mai apropiate intersectii. Daca esti fix in coltul ei, esti anapoda. Legea mai spune ca nu ai voie sa obturezi vizibilitatea nimanui. Iar cei care vin dinspre sensul in care este parcat si taranul cu Logan galben, chiar daca au un semafor in fata, se uita de doua ori inainte sa traverseze intersectia, tocmai din cauza taranilor ca acesta, care s-a parcat ca la el in iesle. daca unul trece pe galben, sau pe rosu? Stiti bancul cu soferul profesionist...
Sa nu mai pomenim de faptul ca are rotile din fata fix pe trecerea de pietoni, adica inca o incalcare a Codului Rutier (cel putin al acestuia, ca de bune moravuri....)
Cat despre legile (din nefericire nescrise) ale bunului simt, ale simtului civic, ale acelui democratic nu-ti deranja aproapele, nu-i incomoda pe ceilalti, ce sa mai zicem? Mai are rost sa le pomenesc?
Asadar, bine ai venit in rubricuta noastra, Taran cu Logan galben! Ne bucuram ca ti-a luat mamica strada, sa te poti parca in voie!


foto si text: Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (7)

scris de Anonim

Care cenzura baby? Am mai stat sa citesc si ditamai forumul, desi sincer nu-s fan forumuri, de ceva timp... OK< mea culpa, la 5 metri de intersectie poti parca. Esti happy? Habar n-am daca e corect, nu-mi pierd timpul sa verific si oricum e mai simplu sa admit ca am gresit, economisesc timp si energie. O zi buna! P.S. incearca sa nu mai jignesti ptr ca n-ai fost jignit (inca) decat in amorul propriu. Si ala nu se pune!

scris de Anonim

Ceea ce am avut de spus "stimabile", am avut de spus in primul mesaj care n-a aparut si probabil nici nu va aparea. Sincer, nu cred ca merita efortul sa rescriu ceea ce a fost cenzurat. Cat despre jigniri, daca acestea au avut loc, le retrag si-mi cer scuze dar nu cred ca te-am jignit.

scris de Anonim

Stimabile, n-am gasit niciun comentariu pe care sa-l fi sters, in afara de cele de tip spam. Daca ai cumva vaga senzatie ca nu ti-as face fata, intr-o conversatie, te inseli amarnic. Cred doar, ca e futil sa ne incordam muschii in vazul lumii, mai ales ca nimeni nu plateste bilet. Daca ai fi vrut cu adevarat sa comunici ceva, nu te invartosai asa, amenintator, la mine. N-ai vrut sa porti un dialog, de la bun inceput si acum faci pe moralistul de cafenea. Iar concluzia este ca n-ai comunicat nimic, dar ti-ai mangaiat un picut ego-ul, in public.

scris de Anonim

Cum se vede , primul meu comentariu n-a aparut inca . Va urez succes in demersul publicistic exceptional pe care-l faceti. Oricum, ideea este ca nu poti parca la 5 metri de intersectie :)... nici macar la 25 :). Succes! PS: Amorul propriu nu se pune: este deja puternic :)

scris de Anonim

http://masini.ro/forum/content-page/14326/Prostie-si-incultura-la-pro-tv/page/20/#entry379337

scris de Anonim

Sa va fie rusine domnilor pentru cenzura fara rusine pe care o faceti si pentru acoperirea unor erori , care pot fi si recunoscute , deoarece definesc un om. Dar atunci cand ipocrizia tipic romaneasca nu ne lasa sa ne recunoastem greselile, ajungem la aceiasi atitudine ca si a nesimtitului pozat de "domnul" cu pseudonimul "Corvin" . Rusine sa va fie!

scris de Anonim

Corvine sunt in totalitate de acord cu tine, acesti cocalari sunt vai de mama lor, inteleg nu prea sunt locuri de parcare dar nu-ti parca masina pe trecerea de pietoni. Aici trebuie sa mutumim in primul rand politiei care nu inteleg ce rol are in tara asta pentru ca in toate orasele in care am fost am vazut masini parcate pe trecerea de pietoni, in intersectii, in statiile de autobuz, etc. Deasemenea mai trebuie sa multumim si primarilor care habar n-au ca atunci cand incaseaza impozit pe masini trebuie sa le asigure si locuri de parcare. Sper sa inceapa o campanie in tara asta impotriva cocalrilor cu masini si a politistilor care inteleg sa-si faca datoria doar plimbandu-se cu masina.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1663 :: 22.19MB