No SSO cookie

Tarani fara frontiere (35): Ce mai arunca romanul la gunoi?

voteaza
(0/ 0)
Tarani fara frontiere (35): Ce mai arunca romanul la gunoi?
Editoriale · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ne-am obisnuit cu gunoaiele aruncate peste tot, dar parca asta e prea de tot!

 
 
Gunoaie peste tot, asta este descirerea cea mai apropiata pe care un strain o face dupa ce vede pentru prima oara Romania. Si daca e sa fim intrebati, si noi trebuie sa raspundem sincer, asta e primul lucru care ne vine in minte, cand trebuie sa ne descriem tara in care traim.

Ne-am obisnuit cu gunoaiele, in asa hal, incat nu ne mai mira nimic. Ele sunt omniprezente. Chiar si in buricul targului, in zone rezidentiale, unde stau oameni cu obraz subtire si obiceiuri alese.
Probabil tocmai de aceea, si gunoiul pe care acestia il arunca - tot pe strazi, unde altundeva? - este si el mai deosebit. Chiar daca, asa, cumva, parca simt ca cineva a aruncat o parte dn istorie la gunoi. Parca a aruncat ceva din ceea ce simbolizeaza valorile nationale.

Si cum ziceam, nimic nu ne mai mira, insa parca totusi... asta e deja prea mult! Aveti cateva fotografii pentru edificare. Poate nu raman unicul mirat...


foto si text: Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0764 :: 17.78MB