No SSO cookie

Tarani Fara Frontiere (34): Placute zambarete!

voteaza
(0/ 0)
Tarani Fara Frontiere (34): Placute zambarete!
Editoriale · · 4 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ce nu face romanul ca sa iasa in evidenta? Smiling plates!

 
 
In ditamai centrul Capitalei, locul de unde multi afirma ca "se da ora exacta in toata Romania", pe ditamai Calea Victoriei, intr-o zona de mega lux si ultra fite, e drept pe o masina nu tocmai de ultima generatie, m-au izbit in retina placutele de inmatriculare. Adica de aici, de unde te astepti sa se dea tonul la bun-gust si maniere elevate!


Credeam ca le-am vazut pe toate, insa smiling plates... asta e ceva nou. Placute Zambarete, sau macar curbate, pentru a fi diferite de cele normale.  Spun asta pentru ca exista posibilitatea ca proprietarul/proprietareasa habar sa n-aiba ce e ala un smiley, si sa-si fi modificat placutele doar din dorinta de a fi altfel.


E drept ca am rasuflat usurat cand s-a epuizat moda cu stema tarii, in partea din stanga, imitand sigla IGP. Am zis atunci ca macar placutele de inmatriculare vor fi incadrate in categoria "normal". Fara a aduce in discutie placutele miniatura, cele patrate, sau cele cu obligatoriile spatii marite dintre litere, semn clar ca apartin unui VIP. Iata ca m-am inselat! Sa vedem ce se mai inventeaza!


foto si text: Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (4)

scris de Anonim

Hai ca sunteti carcotasi. E haios. Pe mine unul m-a facut sa rad.

scris de Anonim

Ce aveti mai cu oameni e o tara libera avem voie sa ne exprimam cum dorim . Va stresati voi suparatilor pe viata

scris de Anonim

Am fost tentat, caci, inevitabil, imi trecuse prin minte ideea. Insa eram in trafic, nu prea aveam cum... Next time! si thx de pont!

scris de Anonim

:))) tara tuturor posibilitatilor , dupa parerea mea trebuia sa mai astepti putin ca sigur aparea si zana cu boticul scos afara si sa faci o poza la 2 zambarete :)))

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1254 :: 17.79MB