No SSO cookie

Spoturi publicitare vechi de peste 40 de ani cu Dacia 1100 si Dacia 1300

voteaza
(5/ 1)
Spoturi publicitare vechi de peste 40 de ani cu Dacia 1100 si Dacia 1300
Editoriale · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa urmariti o serie de materiale inedite. Veti avea ocazia sa vedeti cum aratau primele spoturi publicitare auto romanesti. Un material istoric, doar pentru voi.

 
 

Va vine sa credeti sau nu, scumpa si preaiubita noastra Dacie a avut parte de spoturi publicitare inca de la lansarea primului model, 1100.

Daca existau cei de la Top Gear pe vremea respectiva, suntem curiosi ce comentarii ar fi adus spoturilor pe care le veti vedea si voi. Oricum nu aflam. Televiziunea Romana nu batea pana in Anglia. 

In meniul zilei de azi puteti gasi o reclama produsa pentru promovarea strabunicului 1100, dar si pentru promovarea bunicului 1300.

Nu stim cum e cu rubedeniile printre toate modelele astea, dar suntem siguri ca pana si Decebal ar fi fost mandru sa vada spoturile publicitare intr-o Romanie comunista. Probabil ar fi luat-o la goana printre munti.

In concluzie, trebuie sa retineti ca Romania stie ce e promovarea de peste 40 de ani. De fapt, intindem si noi coarda putin si trebuie sa reformulam. Romania stia ce inseamna promovarea.

In continuare va invitam sa urmariti doua materiale de arhiva cu doua modele simbol ale patriei noastre. Va dorim vizionare placuta si nu uitati sa ne lasati comentariile voastre.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1896 :: 22.11MB