No SSO cookie

Saab - Odihneasca-se in pace

voteaza
(5/ 1)
Saab - Odihneasca-se in pace
Editoriale · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Saab, a fost !

 
 

Dupa lupte seculare Saab spune adio lumii automobilistice. In ultimele luni Saab a incercat sa faca tot posibilul sa ramana pe o oarecare linie de plutire insa acest lucru nu s-a putut datorita circumstantelor.
Chiar daca aceasta companie nu s-a mai remarcat in ultimii ani, e pacat de aceasta disparitie oarecum subita. E pacat pentru ca nu vorbim de o companie chineza al carui nume nici nu poate fi pronuntat. Vorbim de o companie care chiar daca nu s-a mai remarcat, a produs masini de calitate iar acest lucru poate fi confirmat de toti cei care detin sau au detinut un Saab.
In cazul de fata aveti dovada unui management defectuos care a adus compania in starea in care este acum.
Fiind acaparati de datorii, cei de la Saab doresc sa scoata la licitatie toate automobilele prezente in muzeul lor, in jur de 120.
In plus, conform unor zvonuri, se pare ca aproape 100 de masini care se aflau pe linia de productie vor fi casate. Destul de trist...
Saab a luptat si s-a tinut foarte tare pe picioare in ultimele luni dar acum se pare ca s-a stins si ultima flacara a acestui veritabil Phoenix.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1828 :: 22.11MB