No SSO cookie

Saab in prag de faliment

voteaza
(0/ 0)
Saab in prag de faliment
Editoriale · ·
Nota utilizator
0.0

Saab e aproape de faliment

 
 

Saab, celebrul producator suedez de automobile, doreste plasarea companiei sub protectia Legii falimentului in cadrul unui proces de reconstructie.
Problemele financiare i-au facut pe cei de la Saab sa stopeze productia auto in aprilie datorita faptului ca furnizorii nu si-au primit banii dar nici angajatii nu si-au mai primit salariile de trei luni.
Cei de la Saab doresc sa inainteze dosarul de reorganizare la Tribunalul Districtului Vanersborg si in termen de trei saptamani doresc sa implementeze acest program de reconstructie.
Nici analistii nu sunt prea optimisti. Niciunul nu prevede un viitor stralucit, si nici nu cred ca acest proces de reconstructie va ajuta producatorul in vreun fel; insa, probabil este nevoie de aceasta miscare data fiind dorinta creditorilor de a cere falimentul companiei daca aceasta nu isi va plati datoriile.

Ramane de vazut ce se va intampla cu Saab...

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0615 :: 17.77MB