No SSO cookie

S-au dezmeticit romanii cand vine vorba de Dacia?

voteaza
(5/ 2)
S-au dezmeticit romanii cand vine vorba de Dacia?
Editoriale · · 1 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Statisticile nu mint, romanii par sa fie pe drumul cel bun cand vine vorba de Dacia. Daca vreti sa aflati ce vrem sa spunem prin asta, va invitam sa cititi in continuare.

 
 

Pentru ca suntem mari fani Dacia, consideram ca e important sa va prezentam niste statistici sumbre. Din cate se pare, romanii au cam renegat marca auto nationala. Cum de spunem asta? Pai avem in fata statisticile.
In prima jumatate a anului, vanzarile au fost depasite de tari precum Italia, Turcia, Spania. Per total, Romania a ajuns pe locul 6 cand vine vorba de modelele vandute.
Constatin Stroe, VP Automobile Dacia, a declarat ca este o realitate mai mult decat devastatoare. Suntem siguri ca cei de la Dacia au inima franta, la fel o avem si noi, insa din alte motive. Ca sa oferim si procente, va spunem ca vanzarile Dacia au scazut in Romania cu 24% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Sa stiti ca realitatea e chiar trista pentru Dacia, mai ales ca exista si promotii, cel putin la Logan. In curand veti putea cumpara o Dacia Logan cu banii de inghetata. Totusi, noi suntem siguri ca veti alege inghetata.
Oare isi merita Dacia soarta din Romania? Va lasam pe voi sa judecati asta dupa ce va mai spunem un lucru.
Dacia urmeaza sa scoata din productie trei modele, Logan Pick-up, Logan Van si MCV. Acestea urmeaza sa fie inlocuite de Dokker si Dokker Van.
Sa spunem ca nu avem nimic cu scoaterea din productie, insa noile modele nu vor mai fi produse la Mioveni, ci direct in Maroc. Deci si prin urmare va dati seama cate locuri de munca vor fi date disparute la Mioveni.
O initiativa trista din partea celor de la Dacia. Speram ca romanii sa se dezmeticeasca in continuare.

Indiciul zilei de astazi (25.07.2012) este: toyota


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de raulik_07

"Speram ca romanii sa se dezmeticeasca!"...poate ca s-au dezmeticit si tocmai de aceea a scazut vanzarea... diferenta intre romani si francezi, italieni, etc. este ca romanul cand isi ia masina si-o ia pe jumatate de viata...iar ceilalti o iau pt cativa ani. Si iara pt faptul ca se duc in Maroc..se duc pt ca este mai ieftina productia acolo si au acces usor pe europa prin cai maritime de transport.... Incearca sa gaseasca si ei un motiv si sa dea vina pe romani pentru concedierile ce vor urma

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1157 :: 17.78MB