No SSO cookie

Puterea plasticului ni se arata intr-un material video spion cu Dacia Logan 2

voteaza
(5/ 1)
Puterea plasticului ni se arata intr-un material video spion cu Dacia Logan 2
Editoriale · · 1 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Acesta este un articol de interes national. Desigur, nu e un subiect la fel de important precum referendumul din data de 29, dar pana atunci mai trebuie sa citim cate ceva. Daca doriti sa aflati mai multe despre simbolul patriei, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

In urma cu aproape o luna de zile ati avut ocazia sa vedeti o serie de imagini spion cu miracolul romanesc, Dacia Logan 2. Desi producatorul a camuflat Logan 2 de parca ar fi fost vreun McLaren, Ferrari sau Lamborghini, tot am reusit sa deducem intr-o oarecare masura felul in care va arata mioritica masina.
Cat despre performante, totul este necunoscut inca, sau in faza de zvon. Un fel de telefonul fara fir. Nici macar de plasticul folosit in interior nu suntem siguri. Nu stim daca va crapa la prima fosnitura a climei, sau daca va crapa la a doua. Suntem tare nerabdatori sa aflam asta. Abia asteptam Salonul Auto de la Paris din aceasta toamna sa putem bate putin in plastic. Suntem ca niste copii mici cand vine vorba de asta.
In fine, sa trecem peste demonstratia comica de mai sus si sa va spunem ce zvonuri circula prin piata. Conform acestora, Logan 2 ar urma sa fie construit pe platforma lui Renault Fluence. Astfel, am avea mai mult spatiu si mai mult aer in masina. Desigur, glumim la partea cu aerul. Sau nu?
Conform unui alt zvon, Dacia ar urma sa vina la Paris cu un concept. In acest caz, versiunea de serie ar urma sa fie prezentata in cadrul Salonului Auto de la Geneva 2013. De un lucru suntem siguri in cazul acestui zvon. Plasticul folosit pe concept se va regasi si pe versiunea de serie.
Cat despre motorizari, am putea avea parte de motoare imbunatatite. In plus, noul Logan ar putea fi dotat si cu un motor de 2.0 litri pe benzina. La partea asta nu zicem nimic. Ca o fi plastic, ca o fi carton, cand vine vorba de motoare, Logan s-a dovedit a fi o masina fiabila.
Asteptam cu nerabdare sa vedem modelul "dezbracat" pana la plastic. Pana atunci insa, va invitam sa urmariti materialul video spion de mai jos.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de alehandro70

E tot un fel de Logan,marca Renault...adica executat ieftin,cu tabla subtire si plastic ieftin,iar fiabilitate foare scazuta,insa va invit in magazine sa aflati pe viu,cat de scump,isi vand piesele,iar reviziile chiar in garantie sunt uriase!! Singurul model al lor Duster,pt noi, e cat de cat mai acceptabil,datorita mixarii mecanicii cu cei de la Nissan. Vedeti ce parere proasta au,despre Logan,Sandero si altii..inclusiv din prisma,acidentelor ,in care au fost nenorociti prea multi nevinovati!

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1164 :: 17.79MB