No SSO cookie

Preocuparea principala a francezilor - Dacia City

voteaza
(0/ 0)
Preocuparea principala a francezilor - Dacia City
Editoriale · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Francezii iubesc romanii indiferent ca vorbim de oameni sau masini

 
 

Se pare ca francezii sunt destul de preocupati de viitorul model Dacia. Sunt atat de preocupati incat au venit cu un potential design al modelului City.
Aceasta reprezentare a fost facuta in urma informatiilor adunate de-a lungul timpului. Puteau totusi fi putin mai inspirati la alegerea culorii care face masina sa semene cu un mare avocado.
In fine, sa trecem peste si sa vorbim putin de acest viitor model. Conform spuselor/zvonurilor, ar urma sa fie lansat in 2014 iar pretul de pornire ar bate undeva la 5900 euro. Va fi o masina din segmentul entry fiind destinata celor care nu isi permit sa cheltuiasca foarte multi bani. Din acest punct de vedere suna totul bine insa ramane sa vedem cu ce vor contraataca ceilalti producatori acest segment.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1230 :: 17.78MB