No SSO cookie

O noua idee legislativa: Masinile vor fi ridicate doar daca blocheaza circulatia

voteaza
(0/ 0)
O noua idee legislativa: Masinile vor fi ridicate doar daca blocheaza circulatia
Editoriale · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Statul nostru vegheaza asupra bunastarii romanesti. Tocmai de aceea o noua propunere legislativa se intrezareste. Orizontul e de astazi mai obturat si suntem curiosi sa vedem pentru cat timp. Parlamentarii romani nu dorm, ei se gandesc. Va invitam sa cititi mai departe daca v-am starnit curiozitatea.

 
 

O noua propunere legislativa poate fi observata in indepartata zare. Am observat-o si noi din varful vasului nostru. Se pare ca ea se apropie dar nu stim daca se va lovi de vreun aisberg.

Ce prevede aceasta initiativa legislativa?
Ei bine, daca veti parca masina intr-un loc neregulamentar exista sansa sa nu riscati ridicarea ei. Aceasta actiune ar putea avea loc doar daca obturati traficul rutier sau daca blocati accesul in institutiile publice. Daca nu intrati in categoriile mentionate, atunci veti fi pasibili doar de amenda. Un lucru oarecum bun, dintr-o anumita perspectiva. Totusi, exista si o alta latura. Odata cu intrarea in vigoare a acestei legi, am putea avea parte de o indiferenta totala din partea unor soferi iar strazile ar putea fi blocate de toti cei ce nu se tem de o amenda. O fi legea buna per ansamblu dar exista si puncte negative, ca cel mentionat mai sus spre exemplu.

Un alt motiv pentru aceasta propunere a fost si lipsa parcarilor. Prea putine parcari, prea multe masini. De ce sa ne chinuim sa facem parcari, de ce sa stricam banii publici pe asa ceva? Dam o lege si rezolvam tot, macar ne mai umflam buzunarele; deh, e criza si un ban in plus de o paine prin Saint-Tropez sau Monte Carlo nu strica. Doar de aia conducem tara asta, pentru ca suntem baieti destepti si stim cum sa abordam lucrurile. Chiar nu ar mai trebui sa ne mire nimic in tara asta, ar trebui doar sa ne incante. Ne-a murit si frustrarea de la atata frustrare.

Pe langa initiativa de mai sus, in lege mai este abordat si un alt punct interesant. Puteti risca ridicarea masinii daca masina voastra stationeaza intr-un spatiu mai mult de 7 zile, chiar daca vorbim de un spatiu special amenajat. Asa ca daca aveti o masina cu care nu prea umblati, bagati benzina/motorina cel putin o data pe saptamana si plimbati-va putin. Mai vizitati frumusetile patriei noastre cu aceasta ocazie.

Ramane sa vedem daca aceasta propunere se va concretiza sau daca se va lovi de vreun aisberg si se va scufunda asemenea maretului Titanic.

Tineti minte, Parlamentarii romani nu dorm, ei se gandesc la binele nostru

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0789 :: 22.11MB