No SSO cookie

Masina visurilor mele

voteaza
(0/ 0)
Masina visurilor mele
Editoriale · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Indiferent de masina pe care o avem , fiecare dintre noi viseaza la o masina ideala.

 
 

Cuvantul “ideala” este unul relativ deaoarece fiecare iti alege masina visurilor intr-un mod subiectiv. Eu nu am visuri foarte indraznete, visuri ce costa milioane de dolari precum un Bugati pentru ca nu cred ca pretul e tot ce conteaza.

In zilele noastre masina este foarte importanta si fiecare isi doreste sa il reprezinte, sa fie o masina puternica si atragatoare. De obicei noi, femeile, nu prea cunoastem detalii tehnice in legatura cu masinile si de aceea nici nu as putea sa va spun foarte multe lururi legate de mecanica sau tehnica masinii alese de mine. Masina pe care imi doresc sa o conduc este o masina ce imi poate conferi putere, feminitate, eleganta si siguranta. Consider ca acestea sunt calitatile pe care o masina trebuie sa le aiba, asta dupa partea tehnica pe care eu nu o prea cunosc. Acestea fiind spuse, eu am ales o Mazda, modelul RX8 pentru ca mi se pare o masina cu personalitate, o masina fumoasa, ce va atrage mereu atentia. Pentru a-i conferi feminitate si stil m-am gandit la culoarea rosie...cu acest detaliu devine intradevar masina pe care mi-o doresc.
Pentru ca articolul sa nu fie unul destinat exclusiv femeilor si visurilor, am sa adaug si cateva informatii si date tehnice ale masinii:
Mazda RX8 este o masina sport fabricata de Mazda Motor Corporation in 2001 si a aparut prima data in America de Nord. Aceasta este succesoare modelului Rx-7 si, ca si predecesorii sau din gama Rx, este propulsata de un motor Wankel. RX-8 a început vânzările din America de Nord cu modelul anului 2004.

Cateva specificatii
Combustibil: Benzina
Capacitate cilindrica: 2,616 cm³
Putere: 194 CP (145 kW)
Pret: 30- 40 000 Euro

Este o masina cu adevarata performanta pe care, pur si simplu, vrei doar sa o conduci. Puterea sa este incredibila, asociata cu stil, utilitate si confort pentru a va oferi o experienţă de conducere completă. Aceasta experienta unica este de asemenea susţinută de perfecta distribuţie de greutatea 50:50 şi forma sa aerodinamica. Si totusi, este mult mai confortabila si spatioasa decat te-ai putea astepta de la un coupe sport, exista acces usor si o multime de spatiu pentru patru adulti. Acestea fiind spuse, nu e de mirare ca Mazda RX-8 a castigat "Motorul Anului" de doua ori.
Eu sunt o persoana optimista si sunt sigura ca va veni si vremea in care imi voi putea permite indeplinirea acestui vis, sau poate cu timpul imi voi schimba optiunea. Deocamdata ador aceasta masina iar speranta moare ultima!

Autor: Diana Alx

In final, noi cei de pe Masini.ro va invitam sa participati la concursul initiat de media-content.ro, puteti castiga un iPhone sau un iPad. CLICK pentru a merge pe pagina concursului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de carmenflorin

oricine viseaza, daca nu visezi traiesti degeaba

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1991 :: 17.79MB