No SSO cookie

Iată câştigătorii ediţiei lunii mai

voteaza
(0/ 0)
Iată câştigătorii ediţiei lunii mai
Editoriale · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ediţia din luna mai a concursului foto  îşi anunţă câştigătorii.

 
 

În urma voturilor voastre, cu un număr de 1663 voturi, câştigătoare este Camelia, care ne-a trimis o fotografie cu Fabia ei roşie.

În urma deliberării îndelungate a juriului Maşini.ro,  al doilea câştigător este Dragoş Stan, care a reuşit să imortalizeze un superb peisaj, împreună cu maşina sa.

Trebuie precizat că Maşini.ro a implementat un sistem de votare care a fost atent monitorizat, făcând imposibilă fraudarea voturilor. Voturile au fost înregistrate, iar rapoartele noastre confirmă faptul că nu s-a votat de două ori de pe acelaşi IP, în 24 de ore. Mai mult, voturile provin de la useri diferiţi, cu IP-uri diferite, deci este fără nicio îndoială faptul că avem de-a face cu câştigători pe merit.

Câştigătorii ediţiei lunii mai a concursului, cei doi mai sus menţionaţi, sunt rugaţi să trimită un email cu o copie după CI, din care să reiasă adresa curentă,  la adresa de contact a Maşini.ro, pentru a intra în posesia premiilor dobândite.

Celorlalţi, le urăm mult succes în concursurile aflate deja în desfăşurare, precum şi în cele viitoare, deoarece Maşini.ro vă răsplăteşte fidelitatea. Vă reamintim că se pot deja vota fotografiile concursului lunii iunie şi se pot vota cele aparţinând lunii iulie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1072 :: 17.78MB