No SSO cookie

FOTO: Corvette Classic

voteaza
(0/ 0)
FOTO: Corvette Classic
Editoriale · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Chevrolet Corvette este probabil cea mai populară şi frumoasa maşină americană. Iată un Corvette clasic - 1958.

 
 

Oricine ştie sau a auzit despre Corvette. Este mândria americană, modelul devenit ulterior muscle-car, redesenat şi îmbunătăţit până în zilele noastre de nenumărate ori.

Maşini.ro vă oferă o amplă galerie foto cu un exemplar al cărui fabricaţie a început în anul 1958, fiind de fapt un facelift al modelului 1956-1957. Maşina a fost expusă la Bucharest Classic Show 2011 şi este o adevărată bijuterie pe roţi.

Trebuie menţionat că încă de la acea vreme, Corvette era echipat cu o grămadă de dotări disponibile şi astăzi, însă pe o lista separată, de opţionale.

Maşina este echipată cu un motor V8, de 250 CP, alimentat prin injecţie de benzină, capabil să atingă 100 km/h în mai puţin de 8 secunde şi o viteză maximă de 185 km/h.  Acelaşi model  a mai fost oferit pe piaţă şi cu motoare V8 cu puteri de 230 (injecţie), 245 (carburator), 270 (carburator),  şi 290 CP (injecţie).

 

Exemplarul din imagini nu este cel mai rapid, sau cel mai puternic şi nici cel mai scump dintre cele expuse la show, însă cu siguranţă este unul dintre cele mai exotice şi mai atrăgătoare.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.1060 :: 17.8MB