No SSO cookie

Fanteziile romanilor - Dacia Logan 2 sa concureze la capitolul dotari cu Skoda

voteaza
(5/ 1)
Fanteziile romanilor - Dacia Logan 2 sa concureze la capitolul dotari cu Skoda
Editoriale · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati care sunt fanteziile romanilor cu privire la noul Dacia Logan 2.

 
 

Internetul a fost napadit in ultima vreme de foarte multe imagini spion cu viitorul Logan 2 si implicit s-au nascut tot felul de discutii.
Pregatirile sunt pe ultima suta de metri avand in vedere ca cei de la Dacia vor prezenta Logan 2 in cadrul Salonului Auto de la Paris de la sfarsitul lunii septembrie.
Daca e sa vorbim de discutiile aparute pe internet, majoritatea oamenilor au spus ca doresc un Logan 2 care sa aiba acelasi pret ca generatia anterioara, dar care sa concureze cu Skoda la capitolul dotari. Daca e sa comentam, spunem ca romanii sunt destul de pretentiosi si ca viseaza cam mult. Avand in vedere aceste asteptari, vedem la orizont urme de dezamagire.
Oricum, producatorul mioritic va pune un mare accent pe productia lui Logan 2 avand in vedere ca din iarna nu vor mai fi produse modele precum Logan Pick-up, Logan MCV si Logan Van.
Ce mai stim sigur e ca noul Logan va beneficia de doua motoare pe benzina de 0.9 litri, respectiv 1.2 litri si de un motor diesel de 1.5 litri.
Ramane sa vedem cat de mare va fi dezamagirea romanilor dupa ce vor vedea modelul la sfarsitul lunii septembrie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2024 :: 22.18MB