No SSO cookie

EXCLUSIV: Vedete si masini - Richie (Kartel)

voteaza
(0/ 0)
EXCLUSIV: Vedete si masini - Richie (Kartel)
Editoriale · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Richie si-ar lua o Skoda Octavia.

 
 
Nu se prea potriveste imaginii mele de carier si de "baiat rau"- hahahaha. Dar cu siguranta, cand ma voi imbraca la costum, imi voi lua si eu una (n.r. o Skoda Octavia)
Nu am inca permis, dar cred ca masina asta e super OK. Cu un motor atat de mic (n.r. 1,4l TSI) si atat de puternic, totdata, e genial! E genul de masina care nu-ti arata din prima ce e in stare. Asta conteaza mult
.

Cam asa s-a desfasurat interviul exclusiv pe care Richie de la trupa Kartel l-a dat, cu ocazia sedintei foto pe care a facut-o alaturi de Skoda OCtavia 1,4 TSI, pe care Masini.ro l-a avut in test drive, gratie dealerului Porsche Bucuresti Vest 1.
Si Richie intr-o Octavia reprezinta un contrast greu de egalat! Poate din zoom, sau din lentile... Oricum Richie este cel mai bun dintre baietii duri care canta simfonia strazilor. Ii uram sa ajunga departe! La fel de departe cum a ajuns si Skoda.

foto si text: Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2506 :: 17.8MB