No SSO cookie

EDITORIAL: Redescopera Romania - Sa ne facem ca ploua!

voteaza
(0/ 0)
EDITORIAL: Redescopera Romania - Sa ne facem ca ploua!
Editoriale · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dacia Duster este masina oficiala a campaniei "Redescopera Romania", initiata de Petrom, bloggerii sunt unicii ei beneficiari.

 
 

Ca si cum nu era suficient ca Duster nu a iesit tocmai bine dupa ce s-a ciocnit de peretii Euro NCAP, dupa ce la Geneva 2011, Dacia a avut o prezenta si o prestatie de toata jena, iar la Frankfurt 2011 standul a fost ascuns de lume, pentru ca nu avea nimic de aratat, iata ca ai nostri ca brazii arata ca sunt macar consecventi  daca nu reusesc sa fie eficienti.

"Redescopera Romania" este o gaselnita blogeristico-twitteristica, initiata de Petrom care daca tot mareste preturile la carburant fara noima, tine sa arate ca "investeste in cunoastere, dezvoltare, etc". Mai ales in etcetera. Eu zic sa ne facem ca ploua, asa de inceput!
Daca e cu bloggeri, e neinteresant, cel putin pentru presa auto, insa aici intervine partea cu Dacia, care ofera Duster ca masina oficiala a campaniei. Probabil pe fondul celor trei stele obtinute la Euro NCAP, Dacia doreste sa optimizeze standardul de siguranta al SUV-ului propriu, iar daca nu reuseste si Doamne-Fereste se intampla neprevazutul, pierderile la nivel de editorialisti vor fi minime. CLICK PENTRU A CITI ARTICOLUL INTEGRAL

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1204 :: 22.16MB