No SSO cookie

Dacia Duster de pompieri

voteaza
(0/ 0)
Dacia Duster de pompieri
Editoriale · · 16 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dacia Duster a ajuns sa fie preferata pompierilor din Olanda, dupa ce a cucerit inimile pompierilor germani.

 
 
Desi inceputul e mai degraba timid, este un inceput: pompierii din orasul olandez Heilooa au achizitionat una bucata Dacia Duster pe care au vopsit-o in culorile vehiculelor respective: rosu, alb si albastru. Duster este pe zi ce trece mai util dar si mai celebru. Pentru altii!


Masina, un Duster 1,5 dCi de 110 CP, 4x4, nu dispune de niciun fel de echipament special pentru interventii, in afara girofarelor, a luminilor suplimentare, destinate avertizarii optice, montate in grila fata si un sistem perfomant de comunicatie.


Olandezii, al doilea popor european care dovedeste ca are spirit practic, sunt total diferiti fata de noi, cei care producem Dacia Duster. Asta pentru ca la noi, in Romania, SMURD si Brigada de Pompieri folosesc Nissan, Toyota, Mercedes si alte fineturi, Dacia Duster fiind mult sub demnitatea noastra de romani saraci, dar fuduli.


De ce spun al doilea popor pragmatic? Dacia Duster pentru pompieri, din Olanda, are un precedent.
In septembrie 2010, mai toate publicatiile auto titrau pe prima pagina initiativa comerciala a unui om de afaceri din Germania care a cumparat un lot de Dacia Duster pecare le-a transformat in masini de pompieri. Cam care era afacerea? Simplu: fiecarui Duster i-a pus un girofar, i-a vopsit o dunga rosie si i-a atasat echipamentele tehnice cerute prin lege. O bagatela care i-a adus un profit de 6000 Euro/masina.


E drept ca nu putem compara cei 6000 Euro profit/masina cu pretul unui Pathfinder de pompieri, sau al unui Subaru Forester caruia ii sta superb in rosu si cu girofar. Si nici nu seamana, nici nu rasare, ca de aia noi suntem aici si ei acolo.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (16)

scris de Anonim

PRAGMATISM SAU NU DAR CEI DE LA SMURD MERITA TOTCE ESTE MAI BUN.EU AM AVUT UN ACCIDENT LA 25 KM DE ORADEA SI AU FACUT 13 MIN PE GHEATA SI ZAPADA. CELOR DE LA SMURD NU DODGE NITRO, AR MERITA CELE MAI PERFORMANTE MASINI ,GANDITIVA CAT ARTINE O DACIE PE DRUMURILE NOASTRE CAND BAIETII CALCA 160-180 KM /ORA PRIN GROPI SI CRATERE,SARACA DACIE ARREZISTACEL MULT 50000 MII KM

scris de Anonim

Stimabile, cel cu o alta perspeciva, aroganta si impertinenta ai manifestat dumneata cand ai comentat. In plus, simtul redactional este ceva extraordinar, un concept nou. Poate ne lamuresti matale ce e ala. Dupa ce trec si de "imi place ca nu au luat in considerare nimeni..." ajung si la miez: Romanii degeaba sunt romani, daca nu-s si fuduli. Sper sa poti citi printre randuri! Asta cand vine vorba despre cheltuirea banului public. Si ii meritam pe cei care o fac, atat timp cat mai exista in tara asta, macar unul singur ca tine, care scriemulte si nu comunica defapt nmic. Semnat: arogantul si impertinentul de serviciu

scris de Anonim

aroganta si impertinanta dovedita de cel care a scris denota lipsa unui simt redactorial.imi place ca nu au luat in considerare nimeni problema fiabilitatii. dupa cum se spune nu au dotari si mai nimic in plus. is curios un pathfinder sau un touareg dupa 5 ani pe teren sau un duster....de ce le-au luat? pentru ca nu le pasa de ele, majoritatea nemtilor au a IIa masina logan sau duster...nu ca masina principala, asa ca nu mai spuneti ca romania e nu stiu cum atata timp cat nu face nimeni nimic. toata lumea sta in fund la televizor si zice ca asa e , ne omoara, ne fura nu avem cum sa ajungem undeva. daca muncesti nu ai cum sa nu obtii.si la siguranta? la noi trebuie luat ceva serios ca nimeni nu se da la o parte cand aude ambulanta sau pompierii, pentru ca nu am fost educati in asa sens....asa ca da tu in intersectie cand nu cedeaza unu trecerea cu un duster.

scris de Anonim

Imi place ca tuturor va e rusine de cei de la Dacia, in loc sa va fie rusine de Renault! De ce? Pentru ca lor trebuie sa le multumiti pt cele 3 stele ale Daciei. Voi n-o sa realizati niciodata ca unei Dacii ii este INTERZIS sa egaleze Renault? Nu tre' sa traiasca si ei din ceva? :)))))))) Vreti un Duster mai ciumec? Perfect. Mai puneti cateva mii de euro in plus si luati-va Qashqai. Nu-i nici Renault nici Dacia. Dar tot Renault i-a permis sa fie mai bun ;)

scris de Anonim

SMURDUL fofloseste masini gen DODGE NITRO,MERCEDES GLK s.a.m.d. pt deplasarea medicilor la interventie,deoarece domnii de la SMURD trebuie sa isi incalzeasca posteriorul in masini de 50000-70000 de euro(fara echiparea de SMURD) in locul unor variante mai ieftine,cum ar fi de ex DUSTERUL..ma rog...reclama e prea mare la ei ca sa isi permita sa se deplaseze cu masini de sub 50000 euro bucata...iar cine zice ca le trebuie masini puternice sa mearga cu viteza,ei merg cu 100-120(nu avem drumuri pt viteze superioare,oricine merge cu o viteza mai mare e un inconstient si pune in pericol viata lui si a celor din jurul sau),cred ca si dusterul la cei 110 cai atinge lejer 100-120km/h si nu consuma 25l/100km ca si glk-ul si nitro-ul...ASTA NUMESC EU RISIPIREA BANULUI PUBLIC...RUSINE SMURD

scris de Anonim

Sincer, eu in toata Germania n-am vazut dacie la pompieri. In rest mai vezi cate una, multe insa nu-s.

scris de Anonim

am fost acum 2 luni in norvegia. Folosesc dacia duster si mvc ca utilitare in aeroport - Oslo.

scris de Anonim

Logan, Sandero si Duster sunt echivalentul Daciei 1300, prin comparatie. Dar uitati-va in jur sa vedeti ce mandru se merge in Logan, (chiar, eu cred ca oamenii aia stau in picioare) cu proiectoarele aprinse si cu brizbrizuri de zici ca e pomul de iarna ! Asa ne trebuie, asa mentalitate asa masina. Chestia e ca francezii s-au prins si speculeaza. Iar Duster arata ca o tigaie, mai bine merg cu metroul. Rusine designerului de la Renault, credeam ca Wartburg si Trabant sunt cele mai nasoale masini construite vreodata. La Logan au facut spatele asa de inalt pentru ca stiau ca romanii cara cartofi si varza la si de la piata. Da, macar e util la ceva...

scris de Anonim

Comentarii... Felicitari Dacia! Renault o firma deosebit de competitiva - un suflu nou pentru Dacia. Sper in cat mai multe colaborari internationale cu firmele autohtone.

scris de Anonim

am asistat la un accident la 12 km de sibiu, fiind al 4-lea in coloana iar ambulantele SMURD printre care si un pathfinder au ajuns sub 10 minute, probabil statia este in centrul orasului, in fine. Specific pompierilor olandezi dusterul acela este folosit ptr deplasarea sefilor la locul accidentului, incendiului, etc. Unde nu este nevoie de viteza. Iar referitor la suv bengos in fata blocului de garsoniere, nu iti iei casa in spate la o intalnire de afaceri, cum arata cand mergi la o intalnire de afaceri cu o dacia 1310 sau un mercedes c220 din 2003? .

scris de Anonim

3 stele!!! Imi e greata de cei de la Dacia, sunt deacord cu conceptul de masina ieftina, economica, dar ce dracu fratilor, taiati de la siguranta??? As fi preferat sa coste tripu "empetreiul" si alte dotari, dar fara compromis la siguranta!!! Rusine Dacia!!!

scris de Anonim

Ce e greu asa de inteles? La o valoare mai mare a achizitiei, comisionul este mai mare... Nu mai conteaza de mult in tara asta interesul cetateanului, conteaza doar buzunarul unora.

scris de Anonim

Intrebare de baraj: Ce inseamna 3 stele dupa criteriile de acuma de acordare sau dupa cele de acuma 5-10 ani...? Eu zic ca si 3 stele de acuma sunt cam 5 de acuma 5 ani ... Iar 5 stele de acuma vor fi 3 peste 5 ani! Dacia este o masina ieftina si buna...PUNCT!

scris de Anonim

Rusine celor de la Dacia ...tai de la siguranta in loc sa avem 5 stele ca deh toate renaulturile (10 modele de la renault au 5 stele) si noi ca suntem mai prosti meritam doar 3.....rusine nu mai cumparati romani pana nu o sa avem si noi Dacie de 5 stele......platesc 15 mii pe o dacie de 5 stele si echipare foarte buna.........altfel sunt mai buni cei de la vw ca au scos skode mult peste tot ce producem noi.......francezii se folosesc de dacia ca de ca de aer dar nu vor sa scoata decat masini low-cost......rusineeee

scris de Anonim

las bine ca ei au masina de la noi adica duster. iar noi....... noi ce avem?????? NOI AVEM DODGE NITRO LA SMURD care consuma triplu spre deosebire de duster.noua ne trebe putere sa ajungem la cetatenii care apeleaza la smurd, problema e ca noi nu avem sosele pt viteza!!!

scris de Anonim

Corect! Acest popor da dovada de pragmatism si sigur ca au ajuns la alte nivele de dezvoltare sociala si economica. Ma bucur sa vad ca mai exista tari civilizate care stiu ce vor, dar ma doare ca traiesc intro tara unde din pacate nu se cunoaste cuvantul "pragmatism", ci doar "fudul". Fac o mica paranteza, am fost in Anglia - o alta tara civilizata - si spre stupoarea mea am vazut foarte multe masini destul de vechi si de mic litraj. Dar oamenii in general sunt multumiti de viata pe care o duc, au de toate si nivelul de trai este net superior celui de la noi din tara unde, nu exista cutie, pardon, bloc in fata caruia sa nu fie cate un BMV, Mercedes, sau cate un "suv" bengos! Ca vezi Doamne, traiesc intro garsoniera dar merg cu "suv-ul" la shoping! Ca am lucrat trei veri la cules capsuni in Spania!!! Vai si-amar de capul nostru de popor cu fite, increzuti peste masura si prosti de bubuie! De aceea nici nu mai stau in tara asta. E penibila! Pace voua!

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1011 :: 22.19MB