No SSO cookie

Dacia Duster a luat-o iNCAP in urma testelor de siguranta

voteaza
(0/ 0)
Dacia Duster a luat-o iNCAP in urma testelor de siguranta
Editoriale · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

In urma testelor de siguranta Euro NCAP 2011, Dacia Duster nu a promovat examenul

 
 

De curand a inviat subiectul testelor Euro NCAP 2011. Printre masinile testate se afla si Dacia Duster, desigur. SUV-ul mioritic a reusit sa se remarce ceea ce e bine.
Nu a reusit sa se remarce intr-o nota pozitiva dar vorba englezului, bad publicity is good publicity. In urma testelor a reiesit ca Dusterul este asemenea unui dric, conduce omul pe ultimul drum. Dintre cele 53 de masini testate, miorita noastra a obtinut 3 stele, un rezultat foarte slab. Cam asa se intampla cand incerci sa faci un SUV low-cost. E ca si cand un ninja ar avea o sabie de plastic. Totusi, familia Dacia se mai mandreste cu rezultate de trei stele cand vine vorba de Logan si Sandero, nu e ceva nou.
Stim cu totii de ofensiva Dacia pe 2012, stim de planurile lor de a mari procentul vanzarilor. Se pare ca acest lucru va fi imposibil.
Totusi, aceste teste ar trebui sa le spuna ceva celor de la Dacia si sa includa in pachetul standard si sisteme de siguranta, sisteme care in momentul de fata sunt optionale.
Dacia, ce oferim clientilor nostri?
Un SUV sau o masina care sa ne conduca pe ultimul drum?


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0612 :: 17.78MB