No SSO cookie

Ce se mai poarta prin targ?

voteaza
(0/ 0)
Ce se mai poarta prin targ?
Editoriale · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sute de cai putere, bolizi, limuzine, bucurestenii au ce alege, macar sa priveasca!

 
 
Saptamana trecuta am dat o raita prin targurile din Targul Bucurestilor, dar pentru ca nu gasisem ce cautam am decis sa mai iau pulsul auto al Capitalei, din unghiul expozitiilor si targurilor.

De la Romexpo, unde erau 1001 expozitii pentru 1001 gusturi, am luat imaginile unor supermasini tunate de diferiti tuneri. Din nefericire, nu stia nimeni de masini, asadar, nici cu publicul nu stateau prea bine baietii. Ca dovada ca s-a stat prost cu comunicarea, nici macar eu nu stiu cine, ce si de ce expunea masinile acolo.
Stiu doar ca sunt masini frumoase, care merita atentia.

In centru, in Piata Constitutiei, alt mega targ, de nunti, de aceasta data. Cred ca se insoara mii de romani pe zi, altfel nu-mi explic de ce atatea targuri de profil. In fine, limuzine peste limuzine, caci despre asta vorbim aici.
Mi-a sarit in ochi Cadillac-ul rosu decapotabil, care stiam ca-i apartine, sau i-a apartinut primarului Sectorului 5- domnu' Piedone. Superba piesa clasica cu un sange pur american.
Mai departe, deja obisnuitele limuzine la care ai nevoie de permis de conducere categoria D, dar la plecare am gasit si noua tendinta in materie: un SMART ForTwo. O fi pentru mireasa, pentru mire, sau pentru una dintre soacre?!

foto si text:
Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3651 :: 17.81MB