No SSO cookie

Alfa Romeo isi muta cuibul

voteaza
(0/ 0)
Alfa Romeo isi muta cuibul
Editoriale · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cititi mai multe despre recenta miscare a celor de la Alfa Romeo

 
 

Scriam intr-un articol recent despre modul in care SUA a ajuns prioritatea numarul 1 pentru Alfa Romeo, in detrimentul Europei.
Bine, nu ar fi vreo mare pierdere pentru piata europeana aceasta plecare, sau ma rog noua lor strategie de prioritizare. E evident faptul ca nu au mai venit pe piata cu nimic revolutionar, nu au mai venit cu nimic pe o piata europeana destul de pretentioasa. Se plang ca vanzarile lor au scazut in Europa, acesta fiind motivul pentru care s-au suparat, si-au luat jucariile si au plecat. Vanzari nici nu vor face pe acest continent atata timp cat concurenta e atat de acerba, iar in domeniul auto, concurenta va fi intotdeauna.
S-au decis sa plece in SUA; zona care le este mult, mult mai accesibila iar faptul ca americanii cam iubesc masinile europene, va fi un oarecare plus pentru ei desi mai sunt si multi traditionalisti pe acolo. Daca vor sa aiba succes in SUA, ar trebui sa se apuce sa fabrice niste dubite ca nu stiu cati americani ar putea sa incapa in masinutele lor actuale. Si o recomandare, de succes zic eu: Oferiti americanilor si suport pentru paharele si meniurile de la McDonalds. Aceasta e calea !
In plus, au mai spus cei de la Alfa Romeo ca vor dori sa revina candva in forta pe piata europeana. In momentul de fata asta mi se pare o fantezie, exact asa cum mi se pare fantezie si faptul ca am putea calari un unicorn intr-o zi. Dar totusi, cine stie, poate chiar vom avea parte de unicorni intr-o zi.
Succesul a fugit si tot fuge de Alfa Romeo in ultimii ani. Asta este, cand nu ai o masina destul de puternica sa-l prinzi pe Dl Succes, te resemnezi.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1308 :: 22.17MB