No SSO cookie

Un concept frantuzesc - Citroen DS9

voteaza
(0/ 0)
Un concept frantuzesc - Citroen DS9
Concepte · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Francezii de la Citroen vor prezenta in cadrul Salonului Auto de la Beijing conceptul DS9. Un concept foarte frumos, zicem noi.

 
 

Cei de la revista franceza Automobile au reusit sa obtina cateva imagini cu noul concept al celor de la Citroen, DS9. Conceptul arata foarte bine, are o forma bine definita. Daca germanii fac niste masini performante, francezii sunt foarte atenti cand vine vorba de design si reusesc sa vina cu modele frumoase. Conceptul va fi prezentat oficial in cadrul Salonului Auto de la Beijing de luna viitoare. Inca nu se cunosc planurile celor de la Citroen legat de acest concept dar s-ar putea ca DS9 sa devina un model destinat segmentului premium. Va invitam sa urmariti imaginile surprinse pana cand vom avea mai multe detalii.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.9390 :: 17.81MB