No SSO cookie

SUT Concept arata noua directie Honda pe segmentul SUV - truck

voteaza
(0/ 0)
SUT Concept arata noua directie Honda pe segmentul SUV - truck
Concepte · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Honda a anunţat, în avampremieră, că va prezenta noul Honda SUT Concept, un nou vehicul care va debuta cu ocazia North American International Auto Show, Salonul Auto de la Detroit, ce se va deschide pe 4 ianuarie 2004. SUT este o denumire care se traduce prin sport utility truck.

 
 

[poza1s]Noul model este un concept inovativ de camionetă care vrea să arate întregii lumi noua direcţie pe care Honda doreşte să o aleagă în vederea viitoarei producţii de modele SUV sau Truck. Honda SUT Concept este următoarea generaţie a acestui segment, concepută u un design special menit să schimbe gusturile consumatorilor. Modelul este adaptat mai multor stiluri de viaţă, astfel încât să se potrivească unei game cât mai diverse de activităţi, combinând avantajele unei caroserii deschise ca a unei camionete şi spaţiul interior generos pentru pasageri, ca la un SUV. Alături de conceptele de bază ale gamei SUT - spaţiu şi funcţionalitate - li se adaugă valorile traditionale Honda, între care amintim ergonomicitatea, echiparea superioară, plăcerea condusului, durabilitatea, calitatea şi valoarea în sine a produsului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1775 :: 19.24MB