No SSO cookie

Infiniti LE Concept a fost prezentat oficial la New York

voteaza
(0/ 0)
Infiniti LE Concept a fost prezentat oficial la New York
Concepte · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Japonezii de la Infiniti au prezentat la New York noul lor concept revolutionar, LE Concept. Spre bucuria noastra, acest model va fi produs in serie insa vor exista mici modificari. Modelul de serie va putea fi achizitionat prin 2014-2015; acest lucru ramane de vazut. Totusi, este un concept revolutionar si va invitam sa cititi mai departe pentru a afla de ce spunem asta.

 
 

Producatorul japonez a prezentat in cadrul Salonului Auto de la New York, Infiniti LE Concept. Acesta este un concept electric 100% si ar putea ajunge in linia de productie in aproximativ doi ani.
Modelul a fost construit pe aceeasi platforma cu Nissan Leaf iar aspectul este unul comun. Comun in sensul ca nu este foarte extravagant, asemenea celorlalte masini electrice. Un lucru bun, am putea spune; depinde de la persoana la persoana.
Cei de la Infiniti au declarat ca modelul de serie va avea in proportie de 80% acelasi aspect. In plus, designerii au reusit sa produca o caroserie cu un coefiecient de aerodinamicitate de 0.25. Astfel s-a redus rezistenta la inaintare. Un lucru bun pentru o masina electrica.
Daca exteriorul are un aspect pamantean, interiorul schimba lucrurile, oferind note futuristice precum si cele mai performante sisteme de siguranta si entertainment.
Cat despre partea tehnica, modelul dispune de un motor electric de 100 kW care dezvolta o putere mecanica de 134 CP si un cuplu de 250 Nm. De asemenea, LE Concept se lauda si cu o autonomie buna, 160 km. Dupa ce se atinge aceasta limita, masina poate fi incarcata prin intermediul unui cablu normal sau printr-un sistem wireless. Suna destul de interesant.
Ramane sa vedem cum se va descurca modelul de serie insa cel mai probabil va avea succes. Pana la mai multe detalii va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2502 :: 17.81MB