No SSO cookie

Conceptul Bertone Nuccio ar putea fi vandut cu doua milioane de euro

voteaza
(0/ 0)
Conceptul Bertone Nuccio ar putea fi vandut cu doua milioane de euro
Concepte · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Celebrul concept al italienilor de la Bertone ar putea fi vandut cu suma de doua milioane de dolari unui colectionar. Acesta s-a aratat interesat de model si pare ca ar vrea sa il achizitioneze pentru a-i spori putin gradul de unicitate. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Conceptul Bertone Nuccio, prezentat in cadrul Salonului Auto International de la Geneva, din luna martie, ar putea fi vandut contra sumei de doua milioane de euro. Oferta a venit din partea unui colectionar chinez care s-a aratat interesat de acest concept unic.
Pretul este atat de ridicat datorita gradului de unicitate al modelului si datorita faptului ca acesta a fost construit in aproximativ 15.000 de ore.
Bertone Nuccio este un concept aniversar. Acesta a fost realizat pentru a celebra 100 de ani de existenta a casei de design italiene.
Conceptul a preluat elemente de la mai multe modele create de Bertone de-a lungul deceniilor si aici enumeram masini ca Alfa Romeo Carabo, Lancia Stratos Zero si Lamborghini Countach.
Italienii nu au oferit informatii legate de performanta insa se banuieste ca sub capota se afla un motor V8 de 4.3 litri, care este capabil sa produca in jur de 480 CP.
Un concept interesant, insa ne pare rau ca ramane doar la acest stadiu.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.5715 :: 22.19MB