No SSO cookie

BMW 328 Hommage, omagiu pentru un clasic

voteaza
(0/ 0)
BMW 328 Hommage, omagiu pentru un clasic
Concepte · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BMW a prezentat la Concorso d'Eleganza Villa d'Este conceptul 328 Hommage, o interpretare moderna a modelului clasic din anii ’30. 

 
 

Bazat pe conceptul Vision Connected Drive prezentat la Geneva in acest an, 328 Hommage are caroseria ultrausoara din plastic ranforsat cu fibra de carbon (CFRP) “imbracata” intr-o tesatura foarte subtire de fibra de carbon. Rezultatul este o greutate totala a masinii de doar 780 kilograme.

Trebuie sa recunoastem ca 328 Hommage calca pe urmele lui M1 Hommage Concept din 2008. Insa, spre deosebire de M1, 328 Hommage esueaza cumva in a impresiona. Grila-motor specifica exagerata si bucatile de piele artificiala prinse pe capota si pe aripi par doar o incercare fortata de a face legatura cu modelul 328 original.

Desigur, masina trebuie interpretata drept un retro-concept ce incearca sa onoreze un clasic, dar parerea noastra este ca ceva mai exclusivist, ceva precum Mille Miglia Concept, ar fi fost mai potrivit. Mai ales pentru ca vorbim despre un model faimos, ce a reprezentat la vremea sa atat de mult din ce inseamna BMW in prezent: “dinamica, estetica si un nivel ridicat al inovatiei”.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de Trianca

BMW ramane BMW pt toata viata!!!

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1168 :: 17.78MB