No SSO cookie
Hyundai nu isi face brand de lux
Noutati-auto

Inca de cand Hyundai a lansat modelul Genesis si mai apoi ultra-luxosul sedan Equus, multi s-au intrebat daca grupul coreean ar trebui sau nu sa creeze o marca premium separata, cum a facut de exemplu Toyota cu Lexus.

Imagini (1) Data: 2 April 2011 Comentarii (0)

Subaru Trezia va fi prezentat la Geneva 2011
Noutati-auto

Subaru Trezia, nascut din colaborarea Subaru-Toyota, va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva, din martie 2011.

Imagini (9) Data: 24 January 2011 Comentarii (0)

VeilSide prezinta modelul 4509 GTR
Noutati-auto

Tunerul japonez, VeilSide a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Tokyo o versiune extrema a modelui Toyota Supra. Tunerul a modificat radical un model Supra din 1993 si i-a pus numele de 4509 GTR.

Imagini (22) Data: 23 January 2011 Comentarii (0)

Subaru va prezenta noul coupe la Geneva
Noutati-auto

Surse din interiorul companiei indica faptul ca Subaru se pregateste sa lanseze la Geneva un concept pe care se va baza noul model coupe. Noul model Subaru este rezultatul colaborarii cu Toyota, cei doi producatori lucrand la un model foarte asemanator, dar cu anumite elemente caracteristice.

Imagini (1) Data: 16 January 2011 Comentarii (0)

Volkswagen doreste sa-si extinda gama de SUV-uri
Noutati-auto

Volkswagen isi continua planul de a deveni cel mai mare producator de masini pana in 2018. Producatorul german a declarat ca pentru a reusi acest lucru trebuie ca vanzarile din SUA sa creasca. Germanii trebuie sa-si extinda gama de SUV-uri, la fel ca si rivalii principali, GM si Toyota.

Imagini (1) Data: 10 January 2011 Comentarii (0)

Noul Subaru Trezia se prezinta!
Noutati-auto

Noul Trezia este rezultatul parteneriatului Subaru-Toyota. Modelul compact se bazeaza pe noul Toyota Verso S, model care a fost prezentat in aceasta toamna la Paris. Subaru Trezia reprezinta dorinta japonezilor de aoferi clientilor si o varianta pentru oras.

Imagini (25) Data: 2 December 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Accident bizar intr-o parcare din SUA
Noutati-auto

Acesta este unul dintre cele mai ciudate accidente posibile. Soferul dorea sa se dea jos din masina pentru a discuta cu politistii, dar a uitat sa puna frana de mana, astfel ca Priusul a mers in spate lovind masina de politie. Dupa ce a reusit sa opreasca masina, soferul a cauzat un alt accident.

Imagini (1) Data: 24 November 2010 Comentarii (0)

Istoria Infiniti, divizie Nissan
Utile

Infiniti a fost introdus pe piata din Statele Unite de Nissan, in 1989, ca rival al Toyota si al introducerii brandurilor de lux ale Honda – Lexus si Acura. O serie de reclame inspirate de Zen, cunoscuta ca "rocks and trees” (pietre si arbori) era menita sa aduca notorietate brandului. Reclamele, in orice caz, au neglijat orice caracteristici viitoare ale modelelor Infiniti si, ca atare, nu au dus la vanzarile scontate. O publicitate mai buna si cateva premii castigate de modele ar fi facut in final din Infiniti un lider pe piata masinilor de lux a pietei americane. Din 1989, vanzarile au scazut consistent.

Imagini (2) Data: 24 October 2010 Comentarii (0)

Istoria Lexus, masini de lux
Utile

Marca lexus a fost lansata in Statele Unite in 1989, apoi in UK si Australia in 1990. In final, marca a fost lansata si pe piata din Japonia, in iulie 2005. Modelul compact 250\IS 350, decapotabilul SC 430 si modelul de marime medie GS350/GS 430 au fost disponibile in Japonia din 2006. In anumite tari, ca Noua Zeelanda si UK, unde este piata pentru importurile de masini japoneze la gri, anumite echivalente ale Toyota au fost reasamblate cu logoul Lexus, desi ele difera de importurile oficiale Lexus.

Imagini (2) Data: 24 October 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Lexus prezinta cel mai tare simulator auto
Noutati-auto

Lexus a prezentat, in cadrul unei reclame privind siguranta marcii nipone detinute de Toyota, cel mai tare simulator auto din lume.

Imagini (1) Data: 14 October 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2729 :: 18.9MB