No SSO cookie
VIDEO: Autocar testeaza noul Land Rover Freelander
Noutati-auto

Jurnalistii de la Autocar au reusit sa testeze nou Land Rover Freelander. Acesta este dotat cu un propulsor diesel de 2.2 litri capabil sa dezvolte o putere maxima de 148 CP si cuplu de 418 Nm. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 11.7 secunde, iar viteza maxima este de 180 km/h.

Imagini (1) Data: 5 February 2011 Comentarii (0)

Range Rover Sport tunat de Project Kahn
Noutati-auto

Tunerul britanic este recunoscut pentru pachetele estetice si de performanta deosebite, iar acum prezinta trei pachete noi pentru modelul Range Rover Sport. Modificarile sunt atat de natura estetica, cat si mecanica.

Imagini (4) Data: 4 February 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Noul episod Top Gear continua controversele
Noutati-auto

Noul episod Top Gear contianua seria de controverse, de aceasta data atacand mexicanii si mancarea acestora. Prezentatorii britanici concureaza impotriva celor de la Top Gear Australia si testeaza puternicul Ferrari 599 GTO.

Imagini (1) Data: 31 January 2011 Comentarii (0)

Iata noul Land Rover Discovery 4 Armoured!
Noutati-auto

Land Rover a lansat primele imagini si informatii oficiale cu privire la noul Discovery 4 Armoured. Acesta este un model blindat realizat de catre inginerii britanici pentru cei care doresc un SUV sigur.

Imagini (4) Data: 22 December 2010 Comentarii (0)

Range Rover tunat de Project Kahn
Noutati-auto

Britanicii de la Project Kahn au realizat un nou pachet estetic pentru modelul Range Rover Vogue. Pachetul estetic cuprinde modificari atat la exterior, cat si la interior. Modelul Range Rover RS500 primeste de asemenea si un propulsor diesel modificat de catre cei de la Cosworth.

Imagini (10) Data: 20 December 2010 Comentarii (0)

Noul Range Rover Evoque pe lista celor de la Project Kahn
Noutati-auto

Project Kahn este un tuner britanic recunoscut pentru pachetele de tuning create pentru modelele Land Rover. Britanicii au lansat un teaser care indica faptul ca viitorul model aflat pe lista este noul Range Rover Evoque cu cinci usi.

Imagini (1) Data: 8 December 2010 Comentarii (0)

Land Rover lanseaza o editie limitata a modelului Freelander
Noutati-auto

Land Rover a prezentat la Salonul Auto de la Bologna o editie limitata a modelului Freelander 2. Noul Freelander SD4 Sport LE va fi produs intr-un numar limitat de 500 de exemplare.

Imagini (20) Data: 3 December 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Land Rover promoveaza noul Evoque cu cinci usi
Noutati-auto

Land Rover a lansat un nou video de promovare pentru modelul Evoque cu cinci usi. Noul Range Rover Evoque cu cinci usi a debutat la Salonul Auto de la Los Angeles. Spre deosebire de modelul cu trei usi, noul Evoque are plafonul mai inalt cu 30 mm, iar parbrizul cu 60 mm. Britanicii au declarat pentru prima data ca noul Evoque va fi dotat cu un sistem de suspensii performant numit MagneRide.

Imagini (1) Data: 1 December 2010 Comentarii (0)

Automobile Bavaria Group a lansat noul BMW X3
Noutati-auto

Automobile Bavaria Group a gazduit in data de 20 noiembrie evenimentul de lansare a noului BMW X3, data ce coincide cu lansarea oficiala a acestuia in toate tarile europene.

Imagini (9) Data: 21 November 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Noul Range Rover Evoque cu cinci usi in actiune
Noutati-auto

La scurt timp dupa prezentarea primelor imagini oficiale cu noul Range Rover Evoque, Land Rover a lansat un video in care prezinta cum arata noul model in cadrul sau natural, in oras. Noul model va debuta oficial la Salonul Auto de la Los Angeles.

Imagini (1) Data: 11 November 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2362 :: 18.94MB