No SSO cookie
BMW Group a inregistrat cel mai bun prim semestru din istorie
Noutati-auto

BMW Group a înregistrat vânzări-record pentru primele şase luni ale anului, cu un total de 900.539 de automobile livrate la nivel mondial, o creştere de 8,1% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut (2011: 833.391). De asemenea, compania a avut a doua cea mai bună performanţă a vânzărilor din istorie, pentru o singură lună, cu 172.516 maşini ale mărcilor BMW, MINI şi Rolls-Royce livrate în iunie (2011: 165.868/ +4,0%).

Imagini (14) Data: 10 July 2012 Comentarii (0)

BMW Group prezinta, in premiera mondiala, magazinul BMW i la Londra
Noutati-auto

BMW Group a prezentat primul magazin BMW i din întreaga lume, la Londra, deschiderea acestui showroom oferind o experienţă complet nouă a mărcii care pune accentul pe mobilitatea durabilă. BMW i Park Lane îşi va deschide porţile oficial la 25 iulie.

Imagini (0) Data: 20 June 2012 Comentarii (0)

BMW Group - Cea mai populara companie din lume
Noutati-auto

Firma de consultanţă Reputation Institute a publicat clasamentul său cu cele mai populare companii din lume. BMW Group a urcat pe prima poziţie, devansând Apple şi Google. Performanţa vine alături de alte studii din ultima perioadă care au evaluat BMW Group ca cea mai valoroasă marcă auto (Brandz Top 100 realizat de Millward Brown) şi compania cu cea mai bună dezvoltare durabilă (premiile SAM Group).

Imagini (0) Data: 19 June 2012 Comentarii (0)

Motorul Anului 2012: BMW Group a fost premiat pentru propulsoarele cu patru, sase si opt cilindri
Noutati-auto

Cei patru laureaţi acoperă un interval de capacitate cuprins între 1,6 şi 4,0 litri. Încă o dată, BMW Group este cel mai de succes constructor auto în renumitul concurs internaţional.

Imagini (0) Data: 18 June 2012 Comentarii (0)

Colaborare BMW Group cu galeria LUMAS
Noutati-auto

Colaborare BMW Group cu galeria LUMAS pentru prezentarea colecţiei de fotografii ale celor mai emblematice modele ale mărcii.

Imagini (10) Data: 6 June 2012 Comentarii (0)

Land Rover Defender construit din LEGO
Noutati-auto

Se pare ca unii isi duc creativitatea pana la extreme. La fel e si in cazul de fata cand o persoana a construit un Land Rover Defender 110 din piese LEGO. Daca vreti sa aflati mai multe, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 27 May 2012 Comentarii (0)

Fiat Group si Mazda anunta un proiect comun
Noutati-auto

Fiat Group si Mazda Corporation au semnat un prim acord de colaborare  in vederea dezvoltarii si producerii unui nou roadster sub siglele Mazda si Alfa Romeo, bazat pe viitoarea generatie de Mazda MX-5 cu tractiune spate.

Imagini (0) Data: 24 May 2012 Comentarii (0)

BMW Group încă o dată alături de Noaptea Muzeelor
Noutati-auto

După participarea de succes de anul trecut, BMW Group este încă o dată alături de Noaptea Muzeelor. Parteneriatul se extinde acum dincolo de Bucureşti, la Cluj, o flotă de maşini MINI şi BMW fiind pusă la dispoziţia participanţilor pentru serviciul de taxi gratuit.

Imagini (5) Data: 17 May 2012 Comentarii (0)

Automobile Bavaria Group oferă Majestății Sale Regele Mihai I o nouă limuzină BMW Seria 7 cu ocazia Zilei Regalității
Noutati-auto

Bucuresti: Automobile Bavaria Group, cea mai mare rețea de dealeri BMW din Europa Centrală și de Est, a livrat o nouă limuzină BMW Seria 7, care va fi folosită în pemanență de Majestatea Sa Regele Mihai I. Astfel, cu ocazia Zilei Regalității, sărbătorită în fiecare an pe data de 10 mai, Majestatea Sa, Regele Mihai I al României, a primit de la președintele Automobile Bavaria Group, Michael Schmidt, cheile noii limuzine care va fi folosită în permanență de familia regală.

Imagini (7) Data: 11 May 2012 Comentarii (0)

Range Rover Evoque - Editie Speciala Victoria Beckham
Noutati-auto

Cei de la Range Rover ne propun o editie exclusivista a modelului Evoque. Aceasta editie ne va oferi o bucatica din spiritul celebrei Victoria Backham. Daca doriti sa aflati ce ofera aceasta editie in plus si cat costa, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (19) Data: 23 April 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2177 :: 18.98MB