No SSO cookie
Mercedes C63 AMG Performance Studio
Noutati-auto

Cei de la Mercedes vin cu o editie speciala a lui C63 AMG. Producatorul german a venit cu o serie de modificari la nivel de design precum si la nivel tehnic. Daca sunteti curiosi si vreti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (5) Data: 5 June 2012 Comentarii (0)

VIDEO: Istoria diviziei AMG a celor de la Mercedes
Noutati-auto

Cei de la Mercedes vor sarbatori in curand, sau mai bine zis, divizia AMG. De aceea, in cinstea acestei divizii, va invitam sa urmariti un material video de exceptie.

Imagini (0) Data: 2 June 2012 Comentarii (0)

Imagini oficiale cu Mercedes G63 AMG
Noutati-auto

Cei de la Mercedes ne-au facut viata mai fericita cu o serie de imagini oficiale ale SUV-ului lor de top, G63 AMG. Daca vreti sa aflati mai multe despre acest model interesant, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (21) Data: 1 June 2012 Comentarii (0)

Drifturi cu Mercedes C63 AMG
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti o masina superba, Mercedes C63 AMG facand o serie de drifturi pe pista din Laguna Seca. Daca v-am starnit curiozitatea, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 26 May 2012 Comentarii (0)

Mercedes-Benz, pentru a cincea oară maşina oficială la TIFF
Noutati-auto

Pentru al cincilea an consecutiv, Mercedes-Benz va conduce către covorul roşu celebrităţi din lumea filmului, la TIFF 2012 (Festivalul Internaţional de Film Transilvania). Festivalul, ajuns la cea de-a XI-a ediţie, se va desfăşura între 1 şi 10 iunie în Cluj-Napoca.

Imagini (0) Data: 19 May 2012 Comentarii (0)

Noul Mercedes-Benz Antos – camionul destinat transportului de mărfuri grele pe distanţe scurte
Noutati-auto

Mercedes-Benz îşi va extinde în curând gama de camioane cu un nou model, Antos. Seria este dezvoltată special pentru transporturi grele pe distanţe mici. Noul model va fi prezentat oficial în septembrie, la Salonul Internaţional de Autovehicule Comerciale de la Hanovra.

Imagini (3) Data: 16 May 2012 Comentarii (0)

Imagini spion cu Mercedes E-Class Facelift
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti niste imagini de exceptie cu viitorul Mercedes E-Class. Acesta se afla in teste dar niste fotografi au reusit sa surprinda frumosul model. Pentru mai multe detalii, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (7) Data: 15 May 2012 Comentarii (0)

Mercedes-Benz Viano Vision Diamond: autovehiculul comercial cu aspect de limuzină
Noutati-auto

Mercedes-Benz a prezentat spectaculosul Viano VISION DIAMOND la Beijing Auto Show 2012 (25 aprilie - 2 mai 2012). Acest autovehicul impresionează de la prima vedere prin grila neagră a radiatorului, prin fantele cromate de pe aceasta şi prin cele două tonuri de vopsea de exterior. O linie fină, aurie, trasată manual, separă cele două culori (alb diamant şi negru), iar un diamant pictat împodobeşte pilonul B.

Imagini (0) Data: 7 May 2012 Comentarii (0)

Noul Citan de la Mercedes-Benz: un autovehicul comercial usor pentru oras
Noutati-auto

Robust si fiabil: Citan completeaza gama de autovehicule comerciale usoare Mercedes-BenzOferta bogata care cuprinde trei variante de lungimi si trei modele diferiteDotari de siguranta completeGrila de radiator proeminenta, caracteristica brandului   Dotari de calitate superioara pentru confort si ergonomieGama de motoare BlueEFFICIENCY: avantajoasa datorita consumului redus de carburantSigur si usor de manevrat, ca si celelalte autovehicule Mercedes-Benz

Imagini (0) Data: 2 May 2012 Comentarii (0)

Mercedes G-Class - Prezentare video oficiala
Prezentari

Cei de la Mercedes vin cu diverse detalii despre viitorul model G-Class. Daca au inceput prin oferirea unor imagini, acum, producatorul a venit cu un spot publicitar. Va invitam si pe voi sa il urmariti.

Imagini (0) Data: 2 May 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1845 :: 15.32MB