No SSO cookie
Mercedes G-Klasse tunat de Brabus
Noutati-auto

Brabus este unul dintre cei mai cunoscuti tuneri germani si este specializat pe modelele Mercedes. Cea mai recenta creatie are la baza puternicul G-Klasse, model care a primit o imbunatatire semnificativa a performantei.

Imagini (26) Data: 16 March 2011 Comentarii (0)

Schumi ar putea continua alaturi de Mercedes
Formula 1

Michael Schumacher si-ar putea prelungi contractul alaturi de echipa de Formula 1 Mercedes, actuala intelegere expirand la finele sezonului 2013.

Imagini (1) Data: 14 March 2011 Comentarii (0)

SUV, coupe, cabrio si shooting-brake pentru Mercedes A-Klasse?
Noutati-auto

Mercedes-Benz ar putea largi viitoarele game A-Klasse si B-Klasse cu noi variante de caroserie, desi o decizie oficiala inca nu fost luata.

Imagini (1) Data: 13 March 2011 Comentarii (0)

Mercedes-Benz BLS va fi lansat in 2014
Noutati-auto

Din moment ce BMW si Audi isi concentreaza eforturile in ultima vreme pe segmentele inferioare ale pietei, nu era decat o chestiune de timp pana ce Mercedes va face acelasi lucru. Iar acest fapt va fi evident peste trei ani, odata cu lansarea modelului BLS.

Imagini (7) Data: 11 March 2011 Comentarii (0)

GALERIE FOTO: Noul Mercedes SLK prezentat in detaliu
Noutati-auto

La scurt timp dupa ce au prezentat noi imagini cu modelul C-Klasse facelift, germanii de la Mercedes au lansat o noua serie de imagini care prezinta in detaliu noul SLK. Roadsterul german a suferit o serie de imbunatatiri estetice si mecanice si va fi disponibil in Europa pana la sfarsitul lunii curente.

Imagini (52) Data: 8 March 2011 Comentarii (0)

GALERIE FOTO: Noul Mercedes C-Klasse facelift prezentat in detaliu
Noutati-auto

Mercedes a inceput o noua campanie de promovare a modelului C-Klasse facelift, o parte importanta din noua campanie este si aceasta galerie foto care prezinta noul sedan in detaliu. Mercedes C-Klasse facelift are ca si rival direct modelul BMW Seria 3 si Audi A4.

Imagini (59) Data: 7 March 2011 Comentarii (0)

Geneva LIVE: Mercedes-SLK
Noutati-auto

A treia generatie a decapotabilei SLK de la Mercedes si-a facut debutul in aceasta saptamana sub reflectoarele salonului de la Geneva.

Imagini (2) Data: 5 March 2011 Comentarii (0)

Brawn: Mercedes mai are nevoie de o secunda
Formula 1

Ross Brawn, boss-ul echipei de Formula 1 Mercedes, a recunoscut ca noua masina este putin in urma fata de masinile echipelor fruntase si ca aceasta mai are nevoie sa recupereze cam o secunda pe tur pentru a fi la fel de rapida ca monoposturile celor din fata.

Imagini (1) Data: 4 March 2011 Comentarii (0)

GENEVA LIVE: Mercedes C-Klasse Coupe
Noutati-auto

Mercedes a prezentat in premiera mondiala la Geneva noul C-Klasse Coupe, model care va inlocui atat actualul CLK, cat si modelul CLC.

Imagini (13) Data: 2 March 2011 Comentarii (0)

Daimler devine actionar majoritar Mercedes GP
Formula 1

Actiunile detinute de Ross Brawn la Mercedes GP au fost vandute in totalitate companiilor Daimler si Aabar, prima urmand sa detina 60 la suta, in timp ce a doua va avea 40 la suta dintre actiunile echipei germane de Formula 1.

Imagini (1) Data: 28 February 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2612 :: 16.23MB