No SSO cookie
Mercedes-Benz a prezentat GL Grand Edition
Noutati-auto

Mercedes-Benz a prezentat primele fotografii si informatii oficiale cu GL Grand Edition, varful si totodata “cantecul de lebada” al actualei generatii GL. 

Imagini (0) Data: 23 May 2011 Comentarii (0)

Mercedes-Benz Aria “Swan Wing” Concept - cu VIDEO
Noutati-auto

Fara nici o indoiala, Mercedes-Benz este una dintre marcile care isi permite sa aiba un departament propriu de design excelent. Niciodata insa nu ai destui designeri se pare, iar creatia din fotografie este un exemplu cum nu se poate mai bun pentru aceasta teorie. 

Imagini (0) Data: 18 May 2011 Comentarii (0)

Schimbari minore, dar importante la Mercedes-Benz SLS AMG
Noutati-auto

Ok, debutul lui Mercedes-Benz SLS Roadster (foto) poate ca nu va fi o simpla adaugare a unei versiuni decapotabile in familia SLS. De fapt, am putea spune ca roadsterul va fi o masina complet noua asupra careia vom reveni mai aproape de momentul lansarii, in septembrie. 

Imagini (0) Data: 14 May 2011 Comentarii (0)

Ambulanta Mercedes SLS AMG
Noutati-auto

Mercedes-Benz va lansa la expozitia RETTmobil 2011 un concept denumit SLS AMG Emergency Medical.

Imagini (0) Data: 10 May 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Actiune pentru Mercedes-Benz C-Klasse Coupe
Noutati-auto

Daca germanii se mai pricep foarte bine la ceva in afara de masini, carnati si bere, acest lucru sunt mini-filmuletele... pentru marci de masini, carnati si bere. Desi uneori sunt de un kitsch ce le depuncteaza grav, nu este si cazul celor aproape 10 minute de la Mercedes-Benz.

Imagini (0) Data: 8 May 2011 Comentarii (0)

Viitoarea generatie Mercedes S-Klasse ar putea avea si varianta electrica
Noutati-auto

Mercedes-Benz are deja in curs de dezvoltare sau chiar finalizate o multime de prototipuri de masini electrice, germanii declarandu-se angajati intr-o adevarata revolutie din acest punct de vedere.

Imagini (2) Data: 3 May 2011 Comentarii (0)

Mercedes-Benz SL65 AMG de la Inden Design
Noutati-auto

Pe masura ce ne apropiem de Tuning World Bodensee, lista cu noutatile de la acest salon incepe sa capete contur. Este randul companiei germane Inden Design, de aceasta data cu un kit pentru Mercedes-Benz SL65 AMG.

Imagini (15) Data: 2 May 2011 Comentarii (0)

Mercedes-Benz Actros Euro VI!
Noutati-auto

In curand se va lansa Noul Mercedes-Benz Actros de cursa lunga, primul camion de pe piata, care respecta standardele Euro VI

Imagini (1) Data: 20 April 2011 Comentarii (0)

Shanghai 2011: Mercedes A-Klasse Concept
Noutati-auto

Cel mai nou concept A-Klasse de la Mercedes-Benz ne permite sa aflam din surse oficiale cam care vor fi liniile modelului de serie, ce va fi lansat in Europa catre sfarsitul acestui an.

Imagini (28) Data: 19 April 2011 Comentarii (0)

Mercedes: Suntem pe drumul cel bun
Formula 1

Ambii piloti ai echipei Mercedes s-au declarat multumiti la finele antrenamentelor libere de vineri din Malaezia, acestia declarand ca masina este pe drumul cel bun si ca este capabila de performante deosebite.

Imagini (1) Data: 8 April 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2677 :: 18.9MB