No SSO cookie
PRIM CONTACT: Noile SUV-uri Mercedes-Benz
Noutati-auto

Am avut ocazia de curând să testăm noile modele lansate de către cei de la Mercedes-Benz într-un eveniment special, realizat sub sloganul ”Cucerește orice drum!” și care a beneficiat de un program foarte bine ales, care a inclus atât porțiuni de autostradă sau drum național în linie dreaptă, drumuri puternic virajate și cel mai așteptat moment de către toți participanții, o porție completă de drumuri off-road cu peisaje ce îți taie răsuflarea.

Imagini (17) Data: 29 September 2015 Comentarii (0)

Mercedes-Benz GLE Coupe, prețurile pentru România
Noutati-auto

Mercedes-Benz a combinat două segmente diferite de autoturisme, fiecare cu stilul său propriu, pentru a crea un nou model, Mercedes-Benz GLE Coupe. GLE Coupe poate fi comandat și în România, la prețuri începând de la 70.370 Euro, inclusiv TVA.

Imagini (38) Data: 7 April 2015 Comentarii (0)

Mercedes-Benz a fost Maşina Oficială a întȃlnirii de Cupa Davis dintre Romȃnia şi Israel
Noutati-auto

Între 6-8 martie, la întâlnirea de Cupa Davis România – Israel, de la Sibiu, Mercedes-Benz Romȃnia, cu sprijinul Ţiriac Auto, a pus la dispoziţia organizatorilor şi jucătorilor mai multe modele Clasa C, Clasa E, Clasa M și Noul Vito.

Imagini (5) Data: 10 March 2015 Comentarii (0)

Mercedes-Benz România sprijină Festivalul Brazilor de Crăciun
Noutati-auto

Mercedes-Benz România este partenerul Organizației Salvaţi Copiii, susţinȃnd noua ediţie a Festivalului Brazilor de Crăciun. Până la Gala de pe 4 decembrie, Mercedes-Benz România va oferi organizatorilor suport logistic, cu ajutorul modelului Sprinter.

Imagini (4) Data: 25 November 2014 Comentarii (0)

Noul Mercedes-Maybach Clasa S
Noutati-auto

Un nou model bazat pe emblematicul Clasa S a fost dezvăluit oficial de curând. Este vorba despre Mercedes-Maybach S600, prezentat săptămâna aceasta la Salonul Auto de la Los Angeles şi la Salonul Auto de la Guangzhou. Este cu 200 mm mai lung faţă de versiunea cu ampatament mărit a Clasei S, măsurând 5.453 mm în lungime şi oferind chiar mai mult spaţiu pentru pasageri decât Clasa S, ampatamentul acestuia fiind de 3.365 mm.

Imagini (55) Data: 20 November 2014 Comentarii (0)

Mercedes-Benz Romȃnia iniţiază „Testul gratuit de lumini”
Noutati-auto

Între 1 şi 30 noiembrie 2014, Mercedes-Benz România lansează pentru a şasea oară consecutiv programul gratuit de verificare şi reglare a luminilor exterioare. În Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz din România, autoturismele şi autovehiculele comerciale Mercedes-Benz pot beneficia în mod gratuit de aceste servicii.

Imagini (2) Data: 14 November 2014 Comentarii (0)

Mercedes-Benz a fost Maşina Oficială la Cupa Davis
Noutati-auto

Mercedes-Benz România a sprijinit Federaţia Română de Tenis în mai multe rȃnduri, iar în luna martie a acestui an au încheiat un parteneriat oficial

Imagini (5) Data: 24 September 2014 Comentarii (0)

Facelift major pentru Mercedes-Benz Clasa B. Analiza completă a informaţiilor
Noutati-auto

Bestsellerul Mercedes-Benz primește acum un facelift major cu îmbunătățiri la exterior și interior, dar și în ceea ce priveste linia de design și dotările

Imagini (42) Data: 20 September 2014 Comentarii (0)

Mercedes-Benz România susține câștigătorii concursului național de înot „Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni”
Noutati-auto

Mercedes-Benz România a oferit echipamente sportive atȃt micilor înotători, cȃt şi antrenorilor

Imagini (10) Data: 11 September 2014 Comentarii (0)

Mercedes-Benz România sprijină cercetașii în aventurile lor
Noutati-auto

Mercedes-Benz România este de cinci ani partener al Cercetaşilor României, în calitate de Maşină Oficială

Imagini (9) Data: 17 August 2014 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1897 :: 15.41MB