No SSO cookie
Versiunea GPL a Dacia Sandero a revigorat piata masinilor de acest tip din Franta
Noutati-auto

Modelul Sandero produs de Dacia, in varianta pe GPL, a inregistrat un succes important in Franta de la lansarea sa anul trecut, iar la finalul lunii noiembrie vanzarile depasisera 14.000 de unitati, respectiv 35% din totalul de autovehicule Sandero vandute, relateaza Les Echos.

Imagini (1) Data: 7 January 2010 Comentarii (0)

Vanzarile de masini noi au crescut in Marea Britanie cu 39% in decembrie
Noutati-auto

Redresarea pietei auto britanice a fost confirmata in decembrie, cand inmatricularile de masini noi au crescut cu 38,9% fata de aceeasi luna din 2008, dar 2009 ramane cel mai prost an pentru concesionarii auto, iar 2010 ar urma sa fie unul dificil, ca urmare a incetarii acordarii primelor de casare.

Imagini (1) Data: 7 January 2010 Comentarii (0)

Nissan va lansa noua modele de masini destinate pietei din India
Noutati-auto

Nissan vrea sa propuna o gama de noua vehicule destinate pietei indiene, dintre care cinci ar urma sa fie construite in India, a declarat miercuri directorul de operatiuni al grupului japonez in India, Kiminobu Tokuyama.

Imagini (1) Data: 6 January 2010 Comentarii (0)

Vanzarile de masini noi au crescut anul trecut in Germania cu 23%, la 3,8 milioane unitati
Noutati-auto

Vanzarile de masini noi din Germania au crescut in 2009 cu 23% fata de 2008, la 3,8 milioane de automobile, dar au scazut in decembrie, sub efectul incetarii programului de prime de casare, potrivit datelor federatiei din sector, VDA, relateaza AFP.

Imagini (1) Data: 6 January 2010 Comentarii (0)

SUA are cu 4 milioane de masini mai putine dupa 2009
Noutati-auto

Numarul de masini din SUA a scazut semnificativ in 2009. Tot mai multe masini merg la groapa cu gunoi, tot mai putine sunt cumparate.

Imagini (1) Data: 5 January 2010 Comentarii (0)

Marii constructori auto isi prezinta la salonul din India noile masini de mici dimensiuni
Noutati-auto

Marii constructori de automobile, printre care Toyota, Honda si Volkswagen, au decis sa prezinte la salonul AutoExpo de la New Delhi cele mai noi modele de masini de mici dimensiuni, piata de profil indiana fiind in plina expansiune, transmite AFP.

Imagini (1) Data: 5 January 2010 Comentarii (0)

Vanzarile GM in China au crescut anul trecut cu 67%, la 1,8 milioane masini
Noutati-auto

Vanzarile grupului american General Motors in China si al firmelor mixte ale acestuia pe piata chineza au crescut in 2009 cu 66,9% fata de 2008, pana la un numar record de 1,826 milioane de masini, a anuntat, luni, grupul, potrivit AFP.

Imagini (0) Data: 4 January 2010 Comentarii (0)

Dacia se plaseaza pe locul 3 in topul celor mai fiabile masini din Franta
Noutati-auto

Dacia a urcat pentru prima data pe locul al treilea in clasamentul celor mai fiabile masini in randul automobilistilor francezi, potrivit anchetei anuale a publicatiei UFC-Que Choisir.

Imagini (1) Data: 4 January 2010 Comentarii (1)

Romanii au 45 de zile sa-si inmatriculeze fara taxa masinile Euro 4 aduse pana in 31 decembrie
Noutati-auto

Romanii care introduc in tara autovehicule cu Euro 4 si cu capacitate cilindrica sub 2.000 cmc pana la 31 decembrie au la dispozitie 45 de zile pentru a le inmatricula fara taxa de poluare auto, a declarat marti premierul Emil Boc, ca a anuntat aprobarea unei OUG in acest sens.

Imagini (1) Data: 30 December 2009 Comentarii (0)

CE este de acord cu prelungirea primelor de casare, daca se acorda pentru masini cu emisii reduse
Noutati-auto

Comisia Europeana este de acord cu prelungirea programelor de prime de casare, cu conditia ca subventiile sa fie folosite pentru cumpararea unor autoturisme cu un grad mai redus de emisii toxice, a anuntat marti comisarul european pentru transporturi, Antonio Tajani, citat de AFP.

Imagini (1) Data: 29 December 2009 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2315 :: 18.89MB