No SSO cookie
VIDEO: Statie de incarcare rapida pentru masinile electrice
Noutati-auto

Americanii au deschis prima statie de incarcare rapida destinata masinilor electrice. Prima statie de incarcare rapida a Americii a fost deschisa in Portland si permite incarcarea bateriei unui model electric in circa 30 de minute.

Imagini (1) Data: 10 August 2010 Comentarii (0)

Bazele intretinerii unei masini
Utile

Vei afla ca masina ta va avea nevoie de lucrari de intretinere dese pentru a se mentine intr-o stare cat mai buna. Iata cateva sfaturi de baza de care vei avea nevoie.

Imagini (1) Data: 10 August 2010 Comentarii (0)

Sa fie masinile electrice cu adevarat solutia?
Utile

Vazand articole in toata mass-media despre cat de minunate sunt masinile electrice si despre cum sunt ele raspunsul la preocuparile noastre legate de poluare si de dependenta de petrol, am decis sa facem unele cercetari pentru a raspunde la intrebarea - "Vor fi masinile electrice salvarea noastra?". Trebuie sa luam in considerare cateva aspecte ale acestor masini, pentru a le putea evalua potentialul real - cost, intretinere, costuri de operare, calitati practice, comoditate, cerere si impact asupra mediului.

Imagini (1) Data: 10 August 2010 Comentarii (0)

Este ceara de spectacole mai buna decat ceara normala pentru masini?
Utile

Ceara de spectacole ar trebui sa fie mai buna decat cea normala, nu? La urma urmei, se foloseste pentru autovehicule care vor fi expuse si care trebuie sa arate perfect. Finisajul va face ca masina sa straluceasca, ceea ce isi doreste toata lumea. Ceara de masina are rolul de a proteja finisajul masinii.

Imagini (1) Data: 10 August 2010 Comentarii (0)

Ceara de masina si ploaia: Cum iti afecteaza vremea lustruirea cu ceara a masinii
Utile

Ceruirea pe perioada ploii poate fi o activitate destul de dificila, daca nu chiar imposibila. Ceara are rolul de a-ti proteja masina de ploaie si alte fenomene meteorologice. Trebuie sa ai grija la momentul in care te hotarasti sa ceruiesti masina. Ploaia, si majoritatea fenomenelor meteo, de altfel, pot afecta ceruirea masinii.

Imagini (1) Data: 10 August 2010 Comentarii (0)

Masinile electrice, mai accesibile datorita eficientei utilizarii combustibilului?
Utile

Efectul advers adus prin rularea de autoturisme de catre populatia urbana, inclusiv acumularea de gaze cu efect de sera, a dus la dezvoltarea unor alternative favorizate de masini electrice. Cercetarile in domeniu din ultimii ani au dus la imbunatatirea performantelor celulelor de combustie si a vietii bateriei, fortand usor capacitatea limitata a masinilor electrice si hibride, si utilizand baterii avansate pentru o mai mare economie de carburant si o mai buna capacitate de operare pe distante mari.

Imagini (1) Data: 10 August 2010 Comentarii (0)

Informatii despre masinile vechi
Utile

Masinile au existat in imaginatia inventatorilor cu mult inainte ca acestia sa stie cum sa le construiasca. Chiar si dupa ce aceste masinarii nefinisate au devenit realitate, erau inca departe de a fi practice sau functionale. Pe masura ce tehnologia si inovatiile au avansat, masinile au inceput sa fie produse in masa si vandute oamenilor de rand. Primele automobile au schimbat rapid structura si cultura intregii lumi.

Imagini (1) Data: 10 August 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2361 :: 18.95MB