No SSO cookie
Cautarea masinilor second hand
Utile

V-ati saturat sa fiti stresat de un vanzator de masini atunci cand faceti o vizita la un salon auto? De multe ori nici macar nu apucati sa va parcati masina, ca un vanzator deja este langa dumneavoastra, gata sa bata palma la o intelegere. Multi oameni vor sa evite aparitia acestor evenimente, cu toate ca exista si alte variante de a cumpara o masina. Chiar daca exista atatia comercianti, saloane auto si anunturi online, puteti avea o experienta plaucta legat de cautatul unei masini din confortul propriei case.

Imagini (1) Data: 11 August 2010 Comentarii (0)

Masini cu ratiune proprie
Utile

Probabil ca titlul este putin fortat, dar de aproape 30 de ani, inginerii lucreaza la un vehicul dotat cu un sistem inteligent de conducere – in esenta, ei incearca sa creeze o masina autonoma. Asta a fost o fantezie pentru mai multi soferi, care sperau ca functia de auto-pilot ii va scuti de condus.

Imagini (1) Data: 11 August 2010 Comentarii (0)

Masinile si stralucirea
Utile

Mersul cu masina la drum intins este un lucru extrem de apreciat. Cine nu iubeste sunetul unui motor care toarce si vibratiile unei brize ametitoare care intra pe geamurile unei masini?

Imagini (1) Data: 11 August 2010 Comentarii (0)

De ce sunt numite unele masini ,,hibrizi'' ?
Utile

,Hibrid'' este un termen stiintific care se refera la combinarea a doua specii diferite pentru a crea ceva complet nou. Cuvantul ,,hibrid'' este cel mai des folosit cu referire la unele plante si animale, cum ar fi de exemplu trandafirii hibrizi. Cand ne referim la vehicule, un hibrid rezulta din combinarea diferitelor sisteme de alimentare a masinii: cel pe benzina si cel pe energie electrica. Vehiculul care rezulta consuma putin si emite mai putin dioxid de carbon ca unul obisnuit.

Imagini (1) Data: 11 August 2010 Comentarii (0)

Despre masinile ,,muscle'' personalizate
Utile

Masinile ,,muscle'' s-au nascut la inceputul anilor 1960 ca un raspuns al producatorilor auto la atitudinea de independenta a americanilor. La inceput, producatorii auto au oferit optiuni pentru motoarele cu 6 cilindri pentru a imbunatati modelele de baza, dupa care au trecut la motoare V8 si la o infatisare distincta. Proprietarii care nu aveau planuri sa revanda masinile lor clasice adaugau deseori componente personalizate in procesul de restaurare.

Imagini (1) Data: 11 August 2010 Comentarii (0)

Land Rover va produce masini in India
Noutati-auto

Land Rover, marca britanica detinuta de indienii de la Tata, va incepesa produca masini si in India incepand cu anul viitor.

Imagini (1) Data: 11 August 2010 Comentarii (0)

Date despre masinile italiene
Utile

Italia este cunoscuta in lume pentru masinile ei, cu marci celebre ca Ferrari, Lamborghini, Alfa Romeo si Lancia. Productia de masini in Italia a inceput in ultimii ani ai secolului XIX, iar in ziua de azi masinile de productie italiana sunt conduse pe tot globul, iar cele de curse participa la competitii de cel mai inalt nivel.

Imagini (1) Data: 11 August 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2177 :: 16.04MB