No SSO cookie
Colectia Ford de la inceputuri si masini clasice Garlits
Utile

Colectia de masini Ford de la inceputuri si masini clasice Garlits este localizata pe terenurile muzeului Don Garlits al curselor de viteza, din Ocala, Florida. Poti ajunge acolo de pe soseaua I-75 la iesirea 67. Este deschis publicului in fiecare zi din an, cu exceptia Craciunului, intre orele 9 si 17. Colectia prezinta primele masini Ford si multe alte masini clasice, istoria lor si un magazin de cadouri. Cei de la AutoSpeak recomanda vizitarea Colectiei de Ford de la inceputuri si masini clasice Garlits daca esti interesat de masini clasice.

Imagini (12) Data: 24 August 2010 Comentarii (0)

EXCLUSIV: Fetele de la Masini.ro (17)
Editoriale

Luizette, Vama Veche si Volvo XC60, adica tinerete, libertate si prestanta la un loc, intr-o galerie foto nonconformista.

Imagini (2) Data: 22 August 2010 Comentarii (2)

Masinile Volvo pot accelera singure
Utile

158.000 de masini din treizeci de tari sunt rechemate de catre Volvo pentru ca in motoarele diesel trebuie verificat nivelul de ulei. Daca acest nivel este prea inalt, poate provoca accelerarea neintentionata a masinii.

Imagini (1) Data: 17 August 2010 Comentarii (0)

Masinile Mazda se doteaza cu sisteme de frane mai sigure
Utile

Ca raspuns la criza de incredere in Toyota, Mazda a anuntat ca va monta sisteme de frana mai sigure in modelele noi.

Imagini (1) Data: 15 August 2010 Comentarii (0)

Prototipul masinii sport electrice de la Citroen
Utile

Citroen a prezentat masina de sport electrica Survolt, care este este amestecul conceptelor Revolte si GT by Citroen, la Salonul Auto de la Geneva.

Imagini (1) Data: 15 August 2010 Comentarii (0)

Masinile electrice VW vor avea autonomie de peste 800 km
Noutati-auto

Volkswagen a declarat ca pana in 2020 va produce masini electrice care vor avea o autonomie de peste 800 km. Aceasta limita de km este mai mult decat suficienta pentru condusul mediu intr-o zi.

Imagini (1) Data: 13 August 2010 Comentarii (0)

Sfaturi pentru pastrarea interiorului masinii cat mai racoros
Utile

Toti iubim vara, dar ne plangem de cateva efecte secundare ale acesteia - cum ar fi, de exemplu, masina incinsa, dupa cateva ore petrecute la soare. Am putea spune ca e la fel ca in sauna, asta daca nu punem la socoteala mancarimea pe care o capatati in contact cu pielea scaunelor.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Expozitie de masini antebelice din Romania
Noutati-auto

In weekendul 14-15 august, Baneasa Shopping City din Bucuresti va gazdui o expozitie cu automobile si motociclete de epoca.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Cum sa identifici siglele masinilor vechi
Utile

Emblemele masinilor din anii ‘30, ‘40 si ‘50 sunt o parte a istoriei automobilului deoarece fiecare producator - si chiar model in parte - avea o emblema specifica, iar pentru un colectionar, a putea face distinctia intre ele este extrem de folositor, mai ales ca masinile respective nu se mai fabrica deja de multi ani.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

Cum sa ajungeti proprietarul unei masini ieftine
Utile

Daca tot aveti posibilitatea de a achizitiona masini ieftine cu pretul sub 5.000 de dolari, de ce sa platiti o suma monumentala pe o masina care si asa va sta in parcarea de la biroul la care lucrati, intreaga zi? Masinile ieftine sunt sunt cele mai potrivite pntru situatia economica actuala. Aceste masini nu numai ca sunt disponibile pe siturile de internet specializate in asa ceva, ci exista si cateva sfaturi despre aceste masini, care va ajuta sa faceti o alegere inteligenta. In acest articol am descris intreaga procedura care va va face posesorul unei masini si care va va ajuta sa scateti un pret bun pe ea, care sa fie chiar mai mic decat v-ati asteptat.

Imagini (1) Data: 11 August 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1598 :: 15.31MB