No SSO cookie
Iran invita Turcia la construirea masinii islamice
Noutati-auto

Iran doreste sa construiasca o masina pentru musulmani, insa are nevoie de Turcia pentru a putea demara un asemenea proiect.

Imagini (1) Data: 23 September 2010 Comentarii (0)

VIDEO: 100 de persoane ranite la o cursa de masini
Noutati-auto

De data aceasta nu a fost vina vreunei masini care a plonjat in multime, ci a organziatorilor din Brazilia care au montat o tribuna ce s-a prabusit. Va avertizam ca imaginile sunt socante!

Imagini (1) Data: 22 September 2010 Comentarii (0)

Hyundai vrea sa produca 1 milion de masini in China din 2012
Noutati-auto

Hyundai intentioneaza sa ajunga la 1 milion de unitati produse si vandute in China anual, incepand cu 2012.

Imagini (1) Data: 14 September 2010 Comentarii (0)

Noul CEO GM cere masini mai bune decat BMW-urile
Noutati-auto

Daniel Akerson, noul CEO GM, cere ca marcile grupului sa scoata modele mai bune decat competitorii sai, spunand ca marca Cadillac va trebui sa fie peste BMW.

Imagini (1) Data: 9 September 2010 Comentarii (1)

VIDEO: Ce fac seicii din masinile lor - SUV-ul cu 6 roti
Noutati-auto

Seicii arabi nu se mai multumesc cu cele mai exclusiviste marci auto si isi arata opulenta prin propriile creatii de tuning. Este si cazul seicului Hamdan Bin Mohammed Al Nahyan care nu s-a multumit cu un SUV Nissan normal si a dorit cateva imbunatiri de efect. Din pacate, rezultatul este monstruos.

Imagini (1) Data: 6 September 2010 Comentarii (0)

Mazda a vandut in primele 8 luni in Romania doar 605 masini
Noutati-auto

Mazda a vandut in luna august cu 47% mai multe unitati decat in perioada similara a anului precedent. In ciuda acestor cresteri, Mazda continua sa inregistreze un volum extrem de mic in Romania.

Imagini (1) Data: 2 September 2010 Comentarii (0)

Muzeul Joe Weatherly de masini de serie al NMPA
Utile

Muzeul Joe Weatherly de masini de serie al NMPA (National Motorsports Press Association) este localizat pe soseaua 151-34 West in Darlington, Carolina de Sud, pe terenurile pistelor de curse Darlington Speedway.

Imagini (12) Data: 24 August 2010 Comentarii (0)

Muzeul celebritatilor masinilor de curse din Speedway Indianapolis
Utile

Muzeul celebritatilor masinilor de curse din Speedway Indianapolis este situat in coltul din nord-est al 16th Street si Georgetown Road din Speedway, la aproximativ sapte mile vest-nord-vest de centrul orasului Indianapolis, statul Indiana. Accesul la autostrada se face de pe toate soselele interstatale ce intra in Indianapolis, in special I-465, la iesirea 16. Este deschis publicului in fiecare zi, cu exceptia Craciunului, de la orele 9 la 17 (orele 18 in luna mai).

Imagini (12) Data: 24 August 2010 Comentarii (0)

Muzeul celebritatilor curselor de masini din Carolina de Nord
Utile

Muzeul celebritatilor curselor de masini din Carolina de Nord este localizat in Mooresville, Carolina de Nord, aproape de centrul orasului Charlotte. La muzeu se poate ajunge de pe I-77, prin iesirea 36. Este deschis publicului de luni pana sambata, intre orele 9 si 17.

Imagini (10) Data: 24 August 2010 Comentarii (0)

Coloana de masini de 100 km in China
Noutati-auto

Cel mai bare blocaj in trafic s-a inregistrat in China undeva coloana de masini s-a intins pe 100 km. Soferii au auvut nevoie de 9 zile sa iasa din acest calvar.

Imagini (1) Data: 24 August 2010 Comentarii (2)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1719 :: 15.31MB