No SSO cookie
Intre timp in Rusia - Iata ce a facut un sofer rus dupa ce i-a fost lovita masina
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti ce a facut un sofer rus dupa ce i-a fost lovita masina. Un material video inedit pe care trebuie sa il vizionati.

Imagini (0) Data: 17 August 2012 Comentarii (0)

VIDEO: Cum transforma Honda o masina de serie in una de curse
Tuning

Va invitam sa vedeti un material video interesant realizat de cei de la Honda. Acestia ne arata cum transforma o simpla masina de serie in o masina de curse.

Imagini (0) Data: 23 July 2012 Comentarii (0)

Prima masina fabricata in Romania... nu a fost Dacia
Noutati-auto

Va invitam la o mica lectie de istorie auto. Poate stiti, sau poate nu stiti, insa noi va spunem ca prima masina fabricata in Romania nu a fost Dacia. Daca vreti sa aflati cum a pornit industria auto in Romania, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 10 July 2012 Comentarii (0)

Masina zburatoare Terrafugia a efectuat primele teste cu succes
Concepte

Masina zburatoare nu mai e un vis, e o realitate. Totusi, pana sa devina legala mai sunt necesare niste teste. Daca doriti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (6) Data: 1 July 2012 Comentarii (0)

Ferrari 250 GTO 1962 - Cea mai scumpa masina din lume
Noutati-auto

Va invitam sa cititi mai multe despre acest Ferrari 250 GTO 1962. Daca vreti sa aflati cu ce pret a fost vanduta masina, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (5) Data: 3 June 2012 Comentarii (0)

Ford Taurus - Masina oficiala din MIB 3
Noutati-auto

Cei de la Ford au reusit sa incheie un parteneriat cu cei ce au produs filmul MIB 3. Astfel, masina oficiala a acestui film este Ford Taurus. Pentru mai multe detalii, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 27 May 2012 Comentarii (0)

MINI Norris - Cea mai puternica masina din lume
Noutati-auto

Sunteti curiosi sa vedeti ce masina ar alege Chuck Norris? Ei bine, ar alege MINI Norris, cea mai puternica masina din lume. Daca v-am starnit curiozitatea, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 19 May 2012 Comentarii (0)

Masina electrica perfecta urmeaza sa fie construita in Germania
Noutati-auto

Un grup de studenti din Germania, alaturi de o serie de producatori auto importanti doresc sa construiasca masina electrica perfecta. Daca vreti sa aflati ce inseamna acest lucru va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 4 May 2012 Comentarii (0)

Morgan 3 Wheeler - O masina cu o atitudine clasica
Noutati-auto

Morgan 3 Wheeler este o masina clasica si puternica, asemenea vechilor masini de curse. Desi aspectul este unul foarte interesant, trebuie sa stiti ca aceasta masina poate sa va duca pe drumul pierzaniei, asta in cazul in care nu stati bine cu indemanarea. Va invitam sa urmariti niste materiale video de exceptie cu acest model.

Imagini (0) Data: 22 April 2012 Comentarii (0)

Rolls Royce Hyperion - O masina de 7 milioane de euro
Noutati-auto

Rolls Royce Hyperion revine dupa ce in 2008 a fost anuntat ca si vandut. Insa, spre nefericirea producatorului, persoana care a comandat masina s-a razgandit si acum aveti ocazia sa achizitionati Hyperion-ul. Pentru mai multe detalii va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (10) Data: 17 April 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1871 :: 15.27MB