No SSO cookie
Noul BMW Seria 2 Gran Tourer
Noutati-auto

Cu noul BMW Seria 2 Gran Tourer, BMW intră într-un nou segment de automobile şi abordeză o categorie absolut nouă de clienţi. Prin spaţiul generos, versatilitate şi flexibilitatea revoluţionară, BMW Seria 2 Gran Tourer este primul model compact premium din lume care oferă până la şapte locuri şi îndeplineşte cerinţele de mobilitate ale tinerelor familii.

Imagini (65) Data: 13 February 2015 Comentarii (0)

Cumpărarea unui BMW i8 garantează clienţilor şi accesul într-un cerc exclusivist
Noutati-auto

În data de 6 februarie, la uzina BMW din Leipzig, BMW Group a lansat, în premieră mondială, un program pentru dialog extins cu clienţii

Imagini (0) Data: 10 February 2015 Comentarii (0)

BMW M6 GT3 a debutat la uzina BMW din Dingolfing
Noutati-auto

Noul reprezentant BMW pentru cursele destinate modelelor GT și-a făcut apariția sâmbăta trecută, pe circuitul de teste al uzinei BMW din Dingolfing (Germania).

Imagini (0) Data: 7 February 2015 Comentarii (0)

Preţuri pentru noile BMW X5 M şi BMW X6 M
Noutati-auto

Debutul în showroomurile din întreaga lume, inclusiv România, va fi 11 aprilie 2015. Preţul noilor modele este de 123.870 Euro cu TVA pentru BMW X5 M şi 127.280 Euro cu TVA pentru BMW X6 M. Preţurile comunicate includ şi acciza per cilindree de 5450 Euro cu TVA.

Imagini (35) Data: 21 January 2015 Comentarii (0)

OFICIAL: Noul BMW Seria 1 facelift
Noutati-auto

Germanii de la BMW au operat câteva modificări de nivel estetic și tehnic pentru toată gama Seriei 1, modele care poartă acum numele de cod F20 LCI (3 uși) și F21 LCI (5 uși), la fel ca modelele lansate în 2011, la care s-a adăugat abrevierea LCI (Life Cycle Impulse). Debutul internaţional va fi concomitent cu lansarea în România, care va avea loc în prima parte a lunii aprilie, preţurile urmând a fi comunicate la o dată ulterioară.

Imagini (46) Data: 16 January 2015 Comentarii (0)

BMW Seria 7 2016, surprins fără camuflaj
Noutati-auto

Următoarea generație a lui BMW Seria 7, cu numele de cod G11, a fost surprinsă de curând fără vreun camuflaj. Versiunea lungă a lui Seria 7 va purta începând cu acest an numele de cod G12.

Imagini (6) Data: 4 January 2015 Comentarii (0)

Campania publicitară a noului BMW X6, cu o fotografie realizată în România
Noutati-auto

Promovarea noului BMW X6, unul dintre cele mai importante modele ale mărcii pentru piaţa autohtonă, debutează cu o campanie outdoor construită pe baza unei fotografii făcute în România. Este pentru prima dată când o campanie locală este construită pe baza unui vizual realizat în România.

Imagini (10) Data: 23 December 2014 Comentarii (0)

OFICIAL: Noile BMW Seria 6 şi M6 Facelift
Noutati-auto

Noile BMW Seria 6 şi M6 în variantele Cabriolet, Coupé şi Gran Coupé trebuie să îndeplinească cele mai înalte aşteptări ale unui automobil sport de lux în privinţa dinamicii, confortului, tehnologiei avansate şi eleganţei şi întăresc prezenţa mărcii într-un segment de piaţă al superlativelor, al pasiunilor şi emoţiilor puternice. Noile modele vor fi prezentate în premieră la Salonul Auto de la Detroit şi îşi vor face debutul pe piaţă, inclusiv în România, în prima parte a anului viitor.

Imagini (93) Data: 15 December 2014 Comentarii (0)

Noul prototip BMW Seria 3 plug-in hybrid
Noutati-auto

Prototipul BMW Seria 3 plug-in hybrid va combina un motor pe benzină, cu patru cilindri şi tehnologie TwinPower Turbo, din noua gamă de motoare Efficient Dynamics cu un electromotor, oferind standarde de performanţe sportive la acelaşi nivel cu cele ale unui model BMW Seria 3 echipat cu un motor convenţional cu şase cilindri, şi o reducere semnificativă a consumului.

Imagini (45) Data: 30 November 2014 Comentarii (0)

Claudiu David prezintă ofical noile BMW X5 M şi X6 M
Noutati-auto

Pilotul român Claudiu David, singurul instructor non-german care face parte din echipa internaţională BMW Driving Experince, a avut privilegiul să fie protagonistul unui film oficial de prezentare a noilor modele.

Imagini (19) Data: 3 November 2014 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1471 :: 15.42MB