No SSO cookie
BMW Seria 1 premiu pentru cel mai pasionat fan la Campionatului European de Fotbal
Noutati-auto

BMW vine cu un premiu generos - un BMW Seria 1 pentru fanul cel mai înfocat al Campionatului European de Fotbal într-un concurs inovativ care se va desfăşura pe Facebook şi printr-o aplicaţie iPhone. Rezultatul: cel mai mare val mexican din istorie.

Imagini (7) Data: 17 May 2012 Comentarii (0)

TUNING: Predator BMW F800R
Tuning

Va invitam sa urmariti o creatie interesanta a unui tuner bulgar. Acesta a reusit sa ofere un aspect elegant si agresiv unei motociclete exceptionale, BMW F800R. Daca vreti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (13) Data: 17 May 2012 Comentarii (0)

BMW Group încă o dată alături de Noaptea Muzeelor
Noutati-auto

După participarea de succes de anul trecut, BMW Group este încă o dată alături de Noaptea Muzeelor. Parteneriatul se extinde acum dincolo de Bucureşti, la Cluj, o flotă de maşini MINI şi BMW fiind pusă la dispoziţia participanţilor pentru serviciul de taxi gratuit.

Imagini (5) Data: 17 May 2012 Comentarii (0)

Viteză, adrenalină şi un spectacol de Campion Mondial – BMW Motorrad Show
Noutati-auto

BMW Group mopolizează sfârşitul de săptămână cu o serie de evenimente de condus care implică multă adenalină. Nordul capitalei devine spaţiu de desfăşurare al cailor putere, cu sesiuni de teste şi training pentru clienţi: BMW M Drive Tour în cadrul aeroportului Băneasa şi BMW Motorrad Raider Training, într-un spaţiu special amenajat în cadrul parcării Selgros.

Imagini (7) Data: 16 May 2012 Comentarii (1)

BMW Motorrad Motorsport a sărbătorit prima dublă
Noutati-auto

BMW Motorrad Motorsport s-a transformat într-o echipă învingătoare în Campionatul Mondial de Superbike: Marco Melandri a câştigat în faţa lui Leon Haslam la Donington.

Imagini (6) Data: 15 May 2012 Comentarii (0)

BMW Team RLL a urcat pe podium la Laguna Seca
Noutati-auto

München, 12 mai 2012. Chiar dacă cele două maşini BMW M3 GT ale BMW Team RLL au fost în postura de lider al clasei GT pentru cea mai mare parte a cursei de şase ore de la Monterey, a treia rundă din American Le Mans Monterey, ele au încheiat pe locul al treilea, respectiv al patrulea.

Imagini (9) Data: 14 May 2012 Comentarii (0)

Pregătite pentru lansare: noul BMW Seria 1 în varianta cu trei uşi şi BMW M135i
Noutati-auto

O a doua variantă de caroserie este disponibilă la noua gamă BMW Seria 1. Noua versiune cu trei uşi vine să sublinieze caracteristicile sportive ale modelului compact. Designul sportiv şi elegant şi completările atractive ale portofoliului de propulsoare, consolidează poziţia specială pe care BMW Seria 1 o deţine în cadrul segmentului, caracterizată de sistemul unic cu tracţiune spate şi manevrabilitatea superioară.

Imagini (9) Data: 13 May 2012 Comentarii (0)

Noul BMW Seria 3 Touring
Noutati-auto

Noua ediţie a modelului BMW Seria 3 Touring îşi pune amprenta asupra segmentului breakurilor sportive premium prin caracteristici emblematice BMW – dinamică şi eficienţă. Interiorul spaţios al noului automobil este conceput pentru a se adapta la toate provocările pe care le ridică stilul de viaţă activ şi modern al clienţilor.

Imagini (10) Data: 13 May 2012 Comentarii (0)

Imagini spion cu BMW Seria 4 Convertible
Noutati-auto

Masini.ro va invita sa urmariti o serie de imagini interesante si inedite cu BMW Seria 4 Convertible. Pe langa imagini cu partea exterioara, avem pentru voi si imagini cu interiorul acestui prototip.

Imagini (8) Data: 11 May 2012 Comentarii (0)

Automobile Bavaria Group oferă Majestății Sale Regele Mihai I o nouă limuzină BMW Seria 7 cu ocazia Zilei Regalității
Noutati-auto

Bucuresti: Automobile Bavaria Group, cea mai mare rețea de dealeri BMW din Europa Centrală și de Est, a livrat o nouă limuzină BMW Seria 7, care va fi folosită în pemanență de Majestatea Sa Regele Mihai I. Astfel, cu ocazia Zilei Regalității, sărbătorită în fiecare an pe data de 10 mai, Majestatea Sa, Regele Mihai I al României, a primit de la președintele Automobile Bavaria Group, Michael Schmidt, cheile noii limuzine care va fi folosită în permanență de familia regală.

Imagini (7) Data: 11 May 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2722 :: 16.13MB