No SSO cookie
Un studiu de design venit din Rusia - Audi R9 Concept
Concepte

Va invitam sa aflati mai multe informatii despre acest studiu de design rusesc. In plus, avem o serie de imagini de calitate cu Audi R9 Concept. Pentru mai multe detalii insa, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (19) Data: 17 July 2012 Comentarii (0)

TUNING: Subaru Impreza WRX cu elemente de Audi A4 si BMW Seria 5
Tuning

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre aceasta modificare mai neobisnuita. Un Subaru WRX Impreza cu elemente de Audi A4 si BMW Seria 5.

Imagini (10) Data: 14 July 2012 Comentarii (0)

VIDEO: Un Audi R8 in flacari pe marginea drumului
Noutati-auto

Va invitam sa cititi mai multe despre acest incident care a avut loc recent si care a implicat un Audi R8.

Imagini (0) Data: 28 June 2012 Comentarii (0)

TUNING: Audi R8 by xXx Performance
Tuning

Va invitam sa vedeti un Audi R8 destul de deosebit, sau interesant, cum doriti voi sa ii spuneti. Kitul a fost realizat de un tuner cu un nume destul de interesant. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (8) Data: 20 June 2012 Comentarii (0)

Audi este marea castigatoare a cursei de la Le Mans 2012
Noutati-auto

Audi a facut spectacol la Le Mans reusind sa se impuna in mod categoric in cursa de 24 de ore. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (17) Data: 18 June 2012 Comentarii (0)

Noul Audi RS4 Avant
Noutati-auto

Cei de la Audi ne-au impartasit o serie de informatii cu privire la noua generatie RS4. Daca doriti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (12) Data: 12 June 2012 Comentarii (0)

Audi RS5 Cabriolet pentru piata din SUA
Noutati-auto

Cei din Statele Unite ale Americii se vor bucura in curand de Audi RS5 Cabriolet. Acesta va fi produs special pentru piata americana. Daca vreti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 4 June 2012 Comentarii (0)

Audi S7 in actiune
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti un material video cu modelul S7 a celor de la Audi. Acesta se comporta foarte bine pe sosea. Cei de la Audi au reusit sa vina cu un model de succes in acest caz. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 13 May 2012 Comentarii (0)

Un Audi R8 a facut ravagii cu o Lada
Noutati-auto

Audi R8 nu este o masina care sa fie condusa de niste neinitiati. De acest lucru s-a lamurit un rus care in incercarea lui de a face un raliu pe strazile din Rusia, a intrat intr-o Lada. Daca vreti sa vedeti firul actiunii, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 6 May 2012 Comentarii (1)

Beijing Motor Show 2012: Material video cu standul celor de la Audi
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti un material interesant cu standul celor de la Audi. Veti avea ocazia sa vedeti cateva modele tematice, precum si modele noi, ori concepte. Daca sunteti interesati, cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 5 May 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1848 :: 18.82MB