No SSO cookie
quattro GmbH devine Audi Sport GmbH
Noutati-auto

quattro GmbH, înfiinţată în 1983 în Neckarsulm, funcționează începând de acum sub denumirea Audi Sport GmbH. Cu Stephan Winkelmann la conducere, această companie deţinută integral de AUDI AG are în prezent circa 1.200 de angajaţi.

Imagini (0) Data: 22 December 2016 Comentarii (0)

Claudiu David, unul dintre protagoniștii centenarului BMW între 9 şi 11 septembrie
Noutati-auto

Este vorba despre un Spectacol Centenar cu artişti internaţionali de prestigiu în cadrul unui eveniment de trei zile în Parcul Olimpic din München, unde pilotul român Claudiu David este prezent într-o demonstraţie de drift.

Imagini (4) Data: 10 April 2016 Comentarii (0)

OFICIAL: Audi Q2
Noutati-auto

Audi dezvăluie noul Audi Q2 la Salonul Auto Internațional de la Geneva. SUV-ul compact este un vehicul urban pentru deplasări zilnice, unind un design progresiv cu un înalt nivel de funcționalitate. Sistemele de conectivitate, infotainment și asistență păstrează nivelul consacrat din clasele superioare.

Imagini (22) Data: 16 March 2016 Comentarii (0)

INEDIT: Testul INKA pentru Audi Q7
Noutati-auto

Înainte de a intra în producția de serie, orice model nou purtător al siglei Audi trebuie să își demonstreze calitățile în cadrul unui maraton de testare. De aproximativ 40 de ani, toate modelele Audi – de la A1 până la noul Q7 – trebuie să treacă cu brio de testul INKA (Ingolstadt. Corrosion and Agingtest).

Imagini (0) Data: 10 November 2015 Comentarii (0)

5 stele pentru Audi A4 la testul Euro NCAP
Noutati-auto

Noul Audi A4 este printre cele mai sigure vehicule din câmpul său competitiv. Consorțiul european Euro NCAP a acordat modelului scorul maxim de cinci stele atât pentru siguranța adulților și copiilor cât și pentru protecția pietonilor.

Imagini (0) Data: 6 November 2015 Comentarii (0)

EDIȚIE SPECIALĂ: Audi A5 DTM selection
Noutati-auto

Cu ediția specială Audi A5 DTM selection, Audi aduce pe șosea senzația trăită pe circuitele DTM.

Imagini (11) Data: 14 October 2015 Comentarii (0)

Audi Connect vine cu noi servicii
Noutati-auto

Audi își extinde gama de servicii online. Noile servicii Audi connect – myCarManager și myService permit, printre altele, controlul unor funcții specifice cu ajutorul unui smartphone sau programarea online a unei vizite la service.

Imagini (0) Data: 1 October 2015 Comentarii (0)

FRANKFURT 2015: Noutățile Audi
Noutati-auto

În cadrul ediției 2015 a Salonului Auto International (IAA) de la Frankfurt am Main, cei de la Audi prezintă numeroase noi produse

Imagini (11) Data: 15 September 2015 Comentarii (0)

CONCEPT: Audi e-tron quattro la IAA 2015
Noutati-auto

Pentru cei de la Audi se pare că propulsia electrică reprezintă o plăcere, nu un compromis, astfel că intenționează să demonstreze acest lucru cu ajutorul conceptului Audi e-tron quattro la Salonul Auto International (IAA) 2015 în Frankfurt. SUV-ul sportiv oferă o perspectivă asupra primei serii de vehicule electrice a mărcii.

Imagini (0) Data: 24 August 2015 Comentarii (0)

OFICIAL: Cel mai puternic sedan Audi este S8 Plus
Noutati-auto

Cu 605 cai putere și o viteză maximă de 305 km/h, noul Audi S8 plus este o declarație puternică de performanță, fiind cel mai potent sedan din gama Audi.

Imagini (24) Data: 7 August 2015 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2009 :: 15.36MB