No SSO cookie
BMW nu mai face estimari privind profitul din 2009
Noutati-auto

Constructorul auto BMW va avea ca obiectiv anul acesta asigurarea finantelor pentru a-si mentine independenta, intr-un an de tranzitie, cand piata auto este asteptata sa scada cu aproximativ 20%, in timp ce formularea unei perspective asupra rezultatelor financiare este imposibila, scrie Reuters.

Imagini (1) Data: 18 March 2009 Comentarii (0)

444 de soferi din Capitala au folosit politele RCA in 15-16 decembrie
Noutati-auto

Cel putin 444 de soferi din Capitala au fost nevoiti sa foloseasca politele de asigurare auto in cele doua zile cu zapada 5 16 decembrie.

Imagini (0) Data: 19 December 2007 Comentarii (0)

Citroen C4 Picasso cu 7 locuri acum si in Romania
Noutati-auto

Citroen C4 Picasso cu 7 locuri este disponibil in gama Citroen Romania. Cu o vizibilitate excelenta datorita multiplelor suprafate vitrate si a modularitatii interioare, C4 Picasso este primul MVP definit de conceptul "visiospace" - prin asigurarea celei mai mari suprafete vitrate din segmentul MVP.

Imagini (0) Data: 18 October 2006 Comentarii (0)

Politele RCA mai scumpe in 2006
Noutati-auto

Tariful mediu practicat de societatile de asigurare la politele pentru raspundere civila auto (RCA) valabile in anul 2006 este cu 20% mai ridicat comparativ cu preturile din 2005, dar sunt cazuri unde cresterea este de 10% sau depaseste cu 30% costul unei polite incheiate anul trecut.

Imagini (0) Data: 9 December 2005 Comentarii (0)

Polita RCA si Cartea Verde, împreuna, din 2007
Noutati-auto

Proprietarii de autovehicule vor plati separat, in continuare, politele de asigurare de raspundere civila auto obligatorie (RCA) si Cartea Verde necesare in afara spatiului Romaniei, unificarea celor doua tipuri de asigurari urmand sa fie realizata aiba in 2007, potrivit normelor CSA. Unificarea celor doua polite va fi impusa automat in momentul aderarii Romaniei la Uniunea Europeana.

Imagini (0) Data: 17 December 2004 Comentarii (0)

Asigurarile auto obligatorii se scumpesc cu 35%
Noutati-auto

Posesorii de masini vor fi scoate mai multi bani din buzunar pentru plata asigurarii auto obligatorii (RCA), incepand de anul viitor iar polita RCA se va uni cu asigurarea de carte verde. In acest caz asigurarea obligatorie auto va fi recunoscuta si in strainatate.

Imagini (0) Data: 22 October 2004 Comentarii (1)

RCA-ul la români, asa cum se vede din exterior
Noutati-auto

Companiile la care românii preferă să îşi încheie poliţele de asigurare obligatorie de răspundere civilă (RCA) sunt Asirom, în proporţie de 58,6%, şi Omniasig, (15%), se arată într-un studiu al companiei Daedalus Consulting. La Astra, doar 9,4% dintre români preferă să încheie RCA, în timp ce pentru Allianz-Ţiriac au optat 5,9%, iar pentru Unita 5,3 procente.

Imagini (0) Data: 8 January 2004 Comentarii (0)

Piata asigurarilor CASCO a crescut prin extinderea leasing-ului auto
Noutati-auto

Piaţa românească a asigurărilor auto CASCO a crescut în medie cu circa 20-25%, comparativ cu anul trecut, potrivit unor surse din domeniu, evoluţia având la baza mărirea pieţei de leasing auto, fiecare astfel de contract fiind condiţionat de incheierea unei poliţe de asigurare CASCO.

Imagini (0) Data: 8 December 2003 Comentarii (4)

Fond de despagubire a victimelor accidentelor rutiere cu autor neidentificat
Noutati-auto

Societăţile de asigurare autorizate vor fi obligate să contribuie la constituirea "Fondului de protecţie a victimelor străzii prin evenimente rutiere", proporţional cu volumul primelor încasate pentru acest tip de asigurare, fără ca respectiva contribuţie să depăşească 5% din valoarea primelor.

Imagini (0) Data: 2 December 2003 Comentarii (0)

Omniasig extinde colaborarea cu AUTOIDENT în toata tara
Noutati-auto

Sistemul de protecţie AUTOIDENT, distribuit exclusiv prin situl www.masini.ro, oferă posesorilor auto o reducere de 15% la asigurarea CASCO încheiată de OMNIASIG, începând din 7 noiembrie, la oricare dintre filialele societăţi din teritoriu.

Imagini (0) Data: 6 November 2003 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0838 :: 15.3MB