No SSO cookie
Mercedes, cea mai buna masina pentru o partida de sex
Noutati-auto

Cea mai dorită maşină în care participanţii ar face sex a reieşit Mercedes cu 19% dintre sufragii, urmat îndeaproape de Ferrari, cu 16% si pe locul trei Lamborghini cu 10%, reiese în urma unui sondaj realizat de compania Automedia. Au mai punctat mărci precum BMW, Maybach, Rolls-Royce sau Alfa Romeo, însă cu procente foarte mici.

Imagini (0) Data: 8 September 2004 Comentarii (0)

AutoItalia Grup prezinta 9 modele noi la SIAB 2003
Noutati-auto

Compania AutoItalia, importator autorizat al mărcilor Fiat, Alfa Romeo, Maserati şi SsangYong, şi reprezentant al motocicletelor Honda, prin divizia sa Inter Motorcycles, va prezenta la ediţia din acest an a Salonului Internaţional al Automobilului Bucureşti, patru avanpremiere naţionale şi 5 noi modele, potrivit unui comunicat al firmei, remis site-ului www.masini.ro.

Imagini (0) Data: 22 September 2003 Comentarii (0)

Fiat Albea s-a lansat si în România
Noutati-auto

Compania AutoItalia, importator autorizat al mărcilor Fiat, Alfa Romeo, a lansat, miercuri, noul model de berlină Fiat Albea, pentru care estimează vânzări de 150-200 de unităţi în acest an, a declarat site-ului www.masini.ro Herbert Stein, directorul societăţii.

Imagini (0) Data: 26 March 2003 Comentarii (0)

Extindere
Prezentari

AutoItalia, unic importator Fiat si Alfa Romeo, anunta semnarea acordului de distribuitor unic pe piata romaneasca al autoturismelor marca Maserati. Romania devine astfel a 42-a tara in care celebra marca italiana este reprezentata.

Imagini (0) Data: 27 November 2002 Comentarii (0)

O noua marca intra oficial pe piata romaneasca
Noutati-auto

O noua marca isi va face aparitia pe piata auto romaneasca, iar acest lucru ne revine prin intermediul companiei Auto Italia, importator general Fiat si Alfa Romeo, care prin divizia Interauto va reprezenta in Romania si Republica Moldova si cunoscuta marca SsangYong.

Imagini (0) Data: 25 October 2002 Comentarii (0)

Istoria Volvo 1920-1970
Noutati-auto

Volvo a fost fondata de Assar Gabrielsson and Gustav Larson, in 1924. Prima lor masina, modelul 1944cc Jakob, a intrat in productie abia 1927. Nascut in 1891, Gabrielsson avea studii de economie si fusese director de vanzari la SKF, pe vremea cand l-a cunsocut pe Larson. Acesta era cu patru ani mai mare si lucrase pentru compania auto White and Poppe in Coventry, in Anglia. In 1920 a demisionat si s-a angajat pe postul de director tehnic la AB Galco, cand l-a cunoscut pe viitorul partener, Gabrielsson.

Imagini (0) Data: 7 October 2011 Comentarii (0)

Tuning Fiat 500 Abarth
Noutati-auto

Romeo Ferraris tuneaza  Fiat 500 Abarth pana la 300 CP.

Imagini (0) Data: 7 October 2011 Comentarii (0)

Iata noul Zagato TZ3 Stradale
Noutati-auto

Zagato a prezentat noul Stradale care imbina inima unui Viper cu sufletul unui Alfa.

Imagini (6) Data: 28 April 2011 Comentarii (0)

Maserati - 1950-2000
Utile

Noii proprietari au avut primul contact cu circuitul de curse pe 22 aprilie 1946, cand Gigi Villoresi a castigat Grad Prix-ul de la Nisa cu un 4CL. In acelasi an, Sommer a castigat G.P. de la Marseilles. Modelul A6 Sport, proiectat pentru proprietari, a fost lansat in perioada imediat urmatoare incetarii razboiului. In acelasi an a fost dezvoltat un tourer coupe cu 1,5 litri si 6 cilindri, si motor de 64 cp, caroserie proiectata de Pinin Farina. Aceasta a fost prima masina Maseratti de strada.

Imagini (2) Data: 8 September 2010 Comentarii (0)

Fiat 500, modificat pentru America
Utile

In Mexic se va fabrica varianta americana a Fiat 500, care va fi putin mai diferit fata de modelul European. Alta noutate de la grupul Fiat este ca va lansa Alfa Giulietta cu accente sportive.

Imagini (1) Data: 15 August 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1757 :: 15.33MB