No SSO cookie
Masina gay a anului!
Noutati-auto

Alfa Romeo MiTo a fost aleasa Masina Gay a anului 2009 in Europa!

Imagini (7) Data: 18 January 2009 Comentarii (0)

Mica si foarte rapida!
Noutati-auto

Alfa Romeo anunta o editie limitata a MiTo, denumita MiTo RIAR!

Imagini (2) Data: 17 January 2009 Comentarii (0)

Autoitalia si-a propus sa vanda peste 20.000 unitati, in 2008
Noutati-auto

Autoitalia Group, importatorul marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Maserati si SsangYong pe piata autohtona, si-a propus sa vanda peste 20.000 unitati in Romania, in 2008, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, presedintele companiei, Herbert Stein.

Imagini (0) Data: 11 October 2007 Comentarii (0)

Fiat controleaza peste 25% din piata vehiculelor comerciale in Romania
Noutati-auto

In primele 7 luni ale acestui an, Autoitalia Group, unic importator al marcilor Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia, Maserati, SsangYong, Honda si Segway a vandut 8293 autovehicule, precum si 194 motociclete si scutere Honda.

Imagini (0) Data: 30 August 2007 Comentarii (0)

AutoSiena Oradea un nou complex integrat de servicii auto in reteaua AutoItalia Group
Noutati-auto

Pe 19 iunie, AutoSiena, distribuitor autorizat al marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia si SsangYong in judetul Bihor, a inaugurat la Oradea un nou complex integrat de servicii auto a carui valoare se ridica la aproximativ 2 000 000 de Euro.

Imagini (0) Data: 21 June 2007 Comentarii (0)

Cel mai frumos supercar al anului
Noutati-auto

Alfa Romeo 8C Competizione a fost incoronat cu titlul “Cel mai frumos supercar al anului”, la editia 22 a evenimentului “Festival Automobile International” din Franta.

Imagini (0) Data: 15 February 2007 Comentarii (0)

Lista societatilor autorizate sa preia masinile uzate din programul de reînnoire a parcului auto
Noutati-auto

20 de producatori şi dealeri auto validati vor furniza autoturisme pentru Programul de reinnoire a parcului auto. Printre firmele care accepta rable ca avans se numara, alaturi de Dacia autohtona, marci de lux precum Alfa Romeo, Maserati şi Audi.

Imagini (0) Data: 18 April 2005 Comentarii (1)

AutoItalia a înregistrat vânzari de exceptie în primul trimestru din 2005
Noutati-auto

In primul trimestru al anului 2005, in conditiile unei competitii acerbe pe piata din Romania, compania AUTOITALIA si-a dublat vanzarile, in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut. Astfel, au fost vandute 1186 autoturisme si vehicule comerciale purtand marca Fiat, Alfa Romeo, SsangYong sau Maserati. Pana la sfarsitul anului 2005, se preconizeaza obtinerea unui volum de vanzari de cel putin 5.000 unitati.

Imagini (0) Data: 6 April 2005 Comentarii (0)

AutoItalia va construi în Bucuresti un mall auto de 10 milioane de euro
Noutati-auto

AutoItalia va începe, în acest an, în Bucureşti, proiectul de construcţie a unui mall auto, cu o suprafaţă de 20.000 de metri pătraţi, unde vor fi expuse toate mărcile comercializate de companie - Fiat, Alfa Romeo, Lancia, SsangYong, Maserati şi motocicletele Honda.

Imagini (0) Data: 24 March 2005 Comentarii (0)

Maserati îsi schimba proprietarul, trecând de la Ferrari la Fiat
Noutati-auto

Fiat Group a anuntat ca proprietatea asupra marcii Maserati, actualmente detinuta in totalitate de Ferrari, va fi transferata imediat ce va fi posibil catre Fiat Auto. Transferul de proprietate este menit sa stranga cooperarea dintre Alfa Romeo si Maserati din punct de vedere tehnic si comercial, in special pe pietele internationale importante.

Imagini (0) Data: 17 February 2005 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0870 :: 15.28MB