No SSO cookie

Stiri

  • Noutati-auto · 27 Februarie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (37) ·

    BMW xDrive Offroad Experience

    BMW xDrive Offroad Experience 2015 a debutat la începutul acestei săptămâni, pe 23 februarie și în acea dimineață mohorâtă de luni, atunci când vremea a ţinut să ne demonstreze că mai durează până va sosi primăvara, am fost conduşi de o ploaie rece de februarie, fără nicio urmă de soare și iată-ne ajunşi la ora 10 la Clubul Diplomatic din Bucureşti, acolo unde cei de la BMW România au organizat xDrive Offroad Experience.

    Detalii
  • Noutati-auto · 25 Februarie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (4) ·

    GENEVA 2015: Noul Honda Jazz

    A treia generație a modelului de clasă mică Honda va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva și va folosi noua platformă globală Honda de segment B. Prezentat sub formă de concept la Salonul Auto de la Paris din 2014, a treia generație Jazz se va lansa în versiune de serie în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie, alături de noul HR-V, noul Civic Type R și supercar-ul Honda NSX.

    Detalii
  • Noutati-auto · 24 Februarie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (9) ·

    GENEVA 2015: Noutățile Peugeot

    Desfăşurat pe o suprafaţă de 2.600 metri pătrați, într-un decor special, standul de anul acesta poartă amprenta emblematicului Onyx, având ca note dominante negrul mat şi nuanţa cuprului.

    Detalii
  • Noutati-auto · 23 Februarie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (12) ·

    Porsche Cayman GT4

    Porsche Cayman GT4 este cel mai nou GT din familia Porsche. Pentru prima dată, Porsche prezintă versiunea GT a modelului Cayman, cu componente preluate de la Porsche 911 GT3. Reușind un tur complet pe cunoscutul circuit Nürburgring în numai 7 minute și 40 de secunde, Porsche Cayman GT4 se poziționează ca etalon în segmentul său de piață.

    Detalii
  • Noutati-auto · 19 Februarie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (15) ·

    Mazda 2, în showroom-urile din România

    Noua Mazda2, mezina constructorului japonez, introduce în premieră în clasă echipări cum ar fi farurile cu LED, head-up display-ul, centrul de comandă HMI, amplasat între scaunele din faţă, şi sistemul de monitorizare a vehiculelor din spate (RVM), inclusiv pentru deplasarea în marşarier (RCTA). Modelul va ajunge în toate showroom-urile din ţară până la sfârşitul lunii februarie.

    Detalii
  • Noutati-auto · 18 Februarie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (5) ·

    GENEVA 2015: Noul Hyundai Tucson

    Hyundai a dezvăluit primele imagini oficiale ale noului Tucson, înaintea debutului oficial care va avea loc în cadrul Salonului Auto Internațional de la Geneva. Modelul prezintă un exterior elegant, subliniat de proporții dinamice și dispune de dotări avansate pentru siguranță și confort.

    Detalii

Cauta masini

Abonare la newsletter

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4092 :: 22.31MB