No SSO cookie

Stiri

  • Noutati-auto · 21 Aprilie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (5) ·

    Audi participă cu noi proiecte la „Electric Mobility Showcase”

    Audi oferă experiența mobilității durabile, continuându-și implicarea în programul „Electric Mobility Showcase” inițiat de guvernul German. Începând cu mijlocul lunii aprilie, 40 de vehicule Audi A3 Sportback e-tron vor ajunge pe drumurile publice în cadrul a trei proiecte având ca temă propulsia electrică.

    Detalii
  • Noutati-auto · 18 Aprilie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (73) ·

    Primele informații oficiale despre BMW Seria 7 2016 G11/G12

    Noul Seria 7 va dispune de tehnologii inovatoare în domeniul designului ultrauşor, a sistemului de propulsie, a şasiului, a sistemului de operare şi a conectivităţii inteligente. Noul BMW Seria 7 vine să impună noi standarde în ceea ce priveşte dinamica şi confortul călătoriei, sistemele de asistare şi comunciare cu conducătorul atuo, dar şi soluţiile de construcţie ultrauşoară, marcând debutul BMW EfficientLightweight.

    Detalii
  • Noutati-auto · 16 Aprilie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (4) ·

    Dacia adaugă echiparea Stepway pe Lodgy și Dokker

    Începând cu luna aprilie 2015 versiunile Lodgy Stepway şi Dokker Stepway pot fi comandate de clienţi în reţeaua Dacia din România. Lansată în 2009, ca serie limitată în gama Sandero, versiunea Stepway a ajuns, de-a lungul anilor, să se impună ca un veritabil succes atât în România, cât şi la export, vânzările sale ajungând să reprezinte, pe unele pieţe, peste 50% din totalul înmatriculărilor modelului Sandero.

    Detalii
  • Noutati-auto · 14 Aprilie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (13) ·

    Volvo XC90 „Excellence” va fi prezentat la Salonul Auto de la Shanghai

    Volvo va prezenta, în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, cel mai luxos model construit vreodată în istoria de 88 de ani a companiei suedeze. Modelul în cauză este o versiune cu patru locuri, mai rafinată și mai elegantă, a proaspăt lansatului Volvo XC90.

    Detalii
  • Noutati-auto · 10 Aprilie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (5) ·

    Noul concept Citroen Aircross

    Aircross se mândreşte cu o apariţie inedită pe segmentul SUV, graţie proporţiilor echilibrate şi extrem de fluide, ce conferă concept car-ului protector şi primitor o identitate puternică şi un spirit optimist.

    Detalii
  • Noutati-auto · 07 Aprilie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (38) ·

    Mercedes-Benz GLE Coupe, prețurile pentru România

    Mercedes-Benz a combinat două segmente diferite de autoturisme, fiecare cu stilul său propriu, pentru a crea un nou model, Mercedes-Benz GLE Coupe. GLE Coupe poate fi comandat și în România, la prețuri începând de la 70.370 Euro, inclusiv TVA.

    Detalii

Cauta masini

Abonare la newsletter

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4575 :: 22.29MB