No SSO cookie

Stiri

  • Noutati-auto · 19 Noiembrie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (0) ·

    Mazda prezintă CX-9 și un motor turbo pe benzină

    Mazda a dezvăluit astăzi, la Los Angeles Auto Show, un nou motor și un nou model.  Noul SUV de clasă medie trece într-o altă ligă, iar varianta cu șapte locuri va ajunge în SUA în primăvară.

    Detalii
  • Noutati-auto · 17 Noiembrie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (0) ·

    Hyundai i20 a câștigat premiul “Volanul de Aur 2015”

    Este primul premiu “Volanul de Aur“ obținut de un model Hyundai, iar i20 a convins prin designul atractiv, spațiul generos și calitate

    Detalii
  • Noutati-auto · 16 Noiembrie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (27) ·

    BMW i3 și i8, disponibile în România

    România devine a 50-a piaţă BMW i la nivel mondial, iar de acum primele comenzi pentru modelele BMW i3 şi BMW i8 pot fi efectuate   Cu începere din 16 noiembrie 2015, România devine a 50-a piaţă BMW i la nivel mondial şi astfel poate primi comenzi oficiale pentru modelul electric BMW i3 şi modelul plug-in hybrid sportiv BMW i8. Demersul marchează startul unui pachet extins de programe şi servicii, BMW 360, care să susţină dezvoltarea pie ței de automobile electrice în România. Reţeaua de dealeri autorizaţi include două centre, în Bucureşti (prin Automobile Bavaria Băneasa) şi Iaşi (prin APAN Motors).

    Detalii
  • Noutati-auto · 12 Noiembrie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (0) ·

    Un nou motor GDi și o transmisie automată în opt trepte, marca Hyundai

    Hyundai Motor a dezvăluit recent noul motor 1.6 litri Gdi și transmisia automată cu opt trepte, în cadrul evenimentului anual International Powertrain Conference.

    Detalii
  • Noutati-auto · 11 Noiembrie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (0) ·

    Amanet Auto - Serviciu de creditare rapida

    Datorita inaspririi conditiilor de acordare a creditelor  bancare si a birocratiei aparitia pe piata a caselor de amanet auto era tot mai evidenta, putem spune si necesara, acest  serviciu de creditare vine in sprijinul clientilor presati de grija datoriilor.

    Detalii
  • Noutati-auto · 10 Noiembrie 2015 · Comentarii (0) · Imagini (0) ·

    INEDIT: Testul INKA pentru Audi Q7

    Înainte de a intra în producția de serie, orice model nou purtător al siglei Audi trebuie să își demonstreze calitățile în cadrul unui maraton de testare. De aproximativ 40 de ani, toate modelele Audi – de la A1 până la noul Q7 – trebuie să treacă cu brio de testul INKA (Ingolstadt. Corrosion and Agingtest).

    Detalii

Cauta masini

Abonare la newsletter

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3676 :: 22.32MB