No SSO cookie

Stiri

  • Noutati-auto · 24 Septembrie 2019 · Comentarii (0) · Imagini (0) ·

    Măsuri de precauție pentru a evita acvaplanarea în timpul ploilor abundente

    Precipitațiile și vremea instabilă impun cerințe suplimentare în ceea ce privește caracteristicile anvelopelor și grija șoferilor în timpul condusului.

    Detalii
  • Noutati-auto · 24 Septembrie 2019 · Comentarii (0) · Imagini (62) ·

    MINI Cooper SE cucereşte Transfăgărăşan

    Serpentinele celui mai faimos drum de munte din lume, cu o diferenţă de nivel de peste 1.400 de metri, au atras echipa internaţională MINI pentru un proiect de prezentare al noului model, cu luni înainte de debutul pe pieţele internaţionale.

    Detalii
  • Noutati-auto · 24 Septembrie 2019 · Comentarii (0) · Imagini (100) ·

    Detalii despre noul Audi A5

    Audi A5 Sportback, A5 Coupé și A5 Cabriolet beneficiază acum de un look nou, cu linii mai tensionate și de conceptul de operare revoluționar, MMI touch. Tehnologia mild-hybrid oferă un nivel foarte ridicat de confort, reducând totodată consumul de combustibil.

    Detalii
  • Noutati-auto · 06 Septembrie 2019 · Comentarii (0) · Imagini (0) ·

    Noi anvelope de vară de la Nokian

    Producătorul scandinav de anvelope premium Nokian Tyres lansează noi anvelope de vară pentru autovehiculele sport și SUV-uri. Concepute pentru experiențe de condus fără griji,  Powerproof SUV oferă siguranță șoferilor, atât în momentul schimbărilor de viteze în timpul unui mers rapid, cât și în caz de frânări bruște.

    Detalii
  • Noutati-auto · 05 Septembrie 2019 · Comentarii (0) · Imagini (0) ·

    Accesorii auto pe care le poti monta singur, fara sa mergi la service

    Exista anumite accesorii auto care pot fi montate si de catre proprietar acasa, singur sau cu ajutorul prietenilor. O astfel de abordare ajuta la economisirea sumei de bani care, in situatia in care se apeleaza la un specialist, ar trebui sa fie platita pentru manopera. In plus, se economiseste si timpul care s-ar consuma prin deplasarea pana la service si inapoi.

    Detalii
  • Noutati-auto · 01 Septembrie 2019 · Comentarii (0) · Imagini (67) ·

    ANALIZĂ COMPLETĂ: Audi Q3 Sportback

    Audi îşi adaugă în gamă un SUV compact, cu formă de coupé: Audi Q3 Sportback. Noul model îmbină alura impunătoare şi confortul versatil, caracteristici oferite în mod tradiţional de SUV-uri, cu eleganţa sportivă şi agilitatea manevrabilităţii unui coupé. Cu alte cuvinte, Audi a lansat primul crossover compact din gama sa de modele.

    Detalii

Cauta masini

Abonare la newsletter

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3812 :: 22.25MB